Лятото се случват много и все хубави неща - почивки,

...
Лятото се случват много и все хубави неща - почивки,
Коментари Харесай

Любов, страст, пеперуди... Това са звездните БГ връзки, които белязаха лято 2021

Лятото се случват доста и все хубави неща - почивки, пътувания, концерти, фестивали, свалки и... връзки! А в родния шоубизнес не е като да няма събития от този вид за изминаващото лято. През този сезон рекордно доста известни българи сложиха начало на нови връзки. Ето и част от тях:

Виж още: Романтиката им отива: Папи Ханс и Сара с нова порция жестоки фотоси

Мария

Поп-фолк фурията се похвали с нова връзка в края на юни. " Моята обич ", написа първо тя под загадъчна фотография. По-късно стана ясно и кой е мъжът. Става въпрос за предприемач, който не е прекомерно известен в общественото пространство. Нещата сред двамата бързо се развиха и срещнаха и децата си, и родителите си. А преди дни Мария се похвали и с нова облага, подарък от обичания. Ставаше въпрос за безценен автомобил.

Виж още: Цвети на Криско откри сезона на разкрасителните " поправки "! Ето какви усъвършенствания си направи 

Папи Ханс

Истината е, че инфлуенсърът е във връзка от повече от година, само че едвам това лято призна за това. Става въпрос за актрисата и модел Сара Драгулева, която познаваме и от дребния екран, само че пък и дебютира и в клип на Папи Ханс. 

EVA

Певицата претърпя къс любовен романс през лятото. Първо сподели приятеля си на фотография от морето. Той не беше тагнат, тъй че по този начин и не разбрахме кой е той. По-късно обаче EVA изтри фотографията с момчето, с което и разбрахме, че нещата сред тях са завършили. Нещо повече - тя разгласява малко клипче, на което си пишеше малко и ясно, че е single.

Виж още: Секс за пари или по обич? А за какво не и двете, пита новата Мис Силикон! Коя е Жасмина?

Биляна Лазарова

Певицата се раздели през миналата есен с бащата на сина си, само че тази есен ще я посрещне влюбена и щастлива. И тя не споделя кой е мъжът до нея, само че пък постоянно разгласява негови фотоси в сторита, като двамата наподобяват повече от щастливи.

Дара

Дара все по-често ни демонстрира фотоси на индивида в живота ѝ. За него се изписа какво ли не - първо се спрягаше известен DJ като име, а по-късно родни таблоиди писаха, че става въпрос за нормално момче, занимаващо се с маркетинг. 

Виж още: Лукс или нищо друго! Родните хубавици, на които мъжете им купуват скъпи коли 

Златка Димитрова

Още в телевизионно изявление, в което разяснява раздялата си с Кирил Тенев, Златка призна, че до нея има нов човек. С течение на времето тя разкриваше елементи от това по какъв начин се усеща, а неотдавна сподели и негова фотография в тил.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР