Лятото съвсем осезаемо чука на вратата, а вие още не

...
Лятото съвсем осезаемо чука на вратата, а вие още не
Коментари Харесай

Защо не отслабвате? Истината за килограмите

Лятото напълно осезаемо чука на вратата, а вие още не сте свалили тези няколко кг, с които си бяхте намислили да се " разделите " преди сезона на ефирните рокли и късите панталонки? Спокойно!

Все още имате време да изглеждате зашеметяващо на плажа, просто би трябвало да следвате някои правила. На първо място започнете да пиете повече вода. Да, знаем, че всички диетолози повтарят това като мантра и вие към този момент сте го чували десетки пъти. Ами, време е да започнете да го прилагате, тъй като няколко чаши повече вода дневно правят чудеса с тялото ни на клетъчно равнище.

Да, кардио упражненията са страховит метод да поддържате тялото си във форма. Ако постоянно ги практикувате обаче, организмът привиква с този тип натоварване и действително стопира да хаби толкоз калории, колкото са му били нужни първоначално. Реално това прави кардио упражненията доста потребни, само че не и ефикасни за събаряне на килограми. Затова, в случай че желаете да изваете тяло за плажа - заложете на някои интензивности, които са ви по-уморителни и сложни от 15-те минути на кростренажора.

Спирам да хапвам самун!

Не - не спирайте да консумирате дадена група артикули, единствено тъй като някой е споделил, че са нездравословни. Просто спрете с глупавите диети, от които постоянно качвате повече, в сравнение с сваляте. Има един доста елементарен и елементарен принцип за диетично хранене - задайте си въпроса какво би вечеряла прабаба ми? Полуготова храна, газирана напитка и вафла за десерт? Разбира се, че не. Наблегнете на зеленчуците и на простите храни, които в миналото родителите ни хапваха и ще видите, че единствено след месец сантиметрите към талията ви ще намалеят. И не - не се отхвърляйте от хляба. Златното предписание е от всичко по малко. Той също е доста потребен за тялото, единствено че в в действителност дребни количества.

Не залагайте само на здравословните храни

Смятате, че здравословните храни имат по-малко калории? Е, грешите. Често здравословните храни дори са по-калорични от някои, считани за извънредно нездравословни за талията. Пример за това са ядките, семената и черният шоколад. Категорично оповестени за здравословни, тези храни са и много калорични. Да, те имат в действителност доста потребни киселини и микроелементи, само че калориите, с които ще се снабди и тялото ви, в случай че ги хапвате в огромни количества, също не са за подценяване. Всичко е въпрос на мярка. Да хапваш бадеми не постоянно значи да изядеш цялото пакетче, нали?

Отървете се от непотребната вода в организма

Понякога тялото ни задържа непотребни течности, които стават причина за появяването на отоци и даже целулит. Ето за какво, в случай че желаеме да изглеждаме в действителност добре на плажа е целесъобразно с изключение на за диетата, да се погрижим и за детоксикацията на организма ни, като му помогнем да изхвърли свободните радикали и нездравословните частици, които са се натрупали през зимата и пролетта.

Тук на помощ идва силата на природата и натуралните екстракти, които потвърдено въздействат благотворно на тялото по време на процеса на детоксикация. Едни от несъмнено най-полезните блага на природата, когато приказваме за детокс и събаряне на килограми, са екстрактът от глухарче и от бреза. Именно те влизат в състава на Дио-Ренал Детокс - хранителна добавка, която оказва помощ на тялото да се отърве от непотребната вода, благоприятства за премахването на целулита и не на последно място - подтиква отделянето на отрови през бъбреците, без да ги натоварва. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР