Лятото събужда в нас емоции, които никой друг сезон не

...
Лятото събужда в нас емоции, които никой друг сезон не
Коментари Харесай

Вижте четири вида лятна любов

Лятото разсънва в нас страсти, които никой различен сезон не може. Вероятно поради многото слънце, летния дъжд, коктейлите, ваканцията... летните любовни страсти. Те в никакъв случай не са ни задоволителни. Успяхте ли към този момент да преживеете такива, а може би заниманията занапред предстоят за вас? Вижте 4 типа лятна обич, които бихте могли да изживеете.

Дойде и си потегли с отлива, една буйна случка
Този тип лятна случка е едно огромно лятно премеждие, тъй като има доста безредици, само че не и същинска обич. Възможно е да я срещнете на плажа, в ресторанта, вечер на празненство. След няколко коктейла пристрастеностите се нажежават и е допустимо да има полово продължение, а може и да не стигнете до идващия стадий. И някак всичко стартира и свършва в границите на няколко часа, а пътищата ви по-късно се разделят.

Лятна обич, колкото лятната почивка
Тази „ обич “ трае толкоз, колкото и самото лято. Ако сте се срещнали с някого още при започване на вашата почивка, допустимо е да почувствате мощна полова сила, има огромна възможност вашите интимни моменти да не са еднократни, а да прекарвате повече време дружно по време на почивката. Спомени, които ще ви зареждат с позитивни страсти и след ваканцията. Дали такива взаимоотношения биха могли да се развият в сериозна връзка? Има най-малък късмет, само че той зависи от редица условия.

История от 1001 нощи
Тази обич е рядка, само че би могла да ви се случи и на вас. Тя е по-различна от облекчаване на полов нагон. Тук се залага на романтика, дълги разходки край плажа, телефонни диалози до късно. След почивката може да се окаже предизвикателство за двама ви да прекосявате по-големи дистанции, с цел да сте дружно. Това може да е вашата лятна огромна обич. Емоция, която ще преживеете и ще се опитате да задържите до себе си.

Най-добър другар и обичан човек
Срещата ви е спонтанна и ще търсите сантименталните послания в нея. Усещането ви за другия, а и неговото за вас е, че като че ли се познавате отдавна. Този тип лятна страст е рядко комбиниране сред обич и другарство, в което двама души изпитват две изцяло разнообразни измерения на възприятията си.Не желаете да се разделяте, тъй като не можете да си визиите живота си без него/нея. Най-сетне сте намерили приятеля който сте търсили, обичания за който сте копнеели.

Лятото е необикновено! Каквито и любовни страсти да преживеете през идващите месеци, не забравяйте да се забавлявате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР