Лятото наближава напук на идващата с последния сезон на Game

...
Лятото наближава напук на идващата с последния сезон на Game
Коментари Харесай

Тенденция назаем: кошница за всеки

Лятото наближава на инат на идващата с последния сезон на Game of Thrones зима. Топлият сезон е мотив на проверка на дрешника и обмисляне на нови покупки. И в случай че предишното лято не сме се сдобили с кошница, в този момент е моментът да го създадем. Защото тя още веднъж ще е най-актуалната лятна чанта.
 Снимка 409079

Миниатюрното създание на Jaquemus е в контрастност с известната му гигантска шапка от предходната година. Но пък е отлично както за денем, по този начин и за вечерен коктейл.
 Снимка 409077

Твърдите кошници, като тази на Mark Cross, които се затварят като кутия, са новото допълнение към наклонността. Те имат малко по-делови и сериозен тип и стават даже за офиса.
 Снимка 409076

Друга вариация са плетените чанти, които ни припомнят на известното изкуство макраме и в действителност са много симпатични. Тази е на Cult Gaia.
 Снимка 409080

Нещо приблизително сред кошница и панер за риба е чантата, която също се причисли към настоящите на сезона. Ето я във вид на Wicker Wings.
 Снимка 409078

Другата е такава, направена от дървени мъниста с осезаемо хипи звучене - ето като тази на Rosantica. Но по кое време може да се облечем в духа на " Децата на 60-те ", в случай че не през лятото?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР