Лятото на 2024 година се очертава да бъде горещо. Европейското

...
Лятото на 2024 година се очертава да бъде горещо. Европейското
Коментари Харесай

Родните отбори стартират турнирите с полуфиналите на Евро 2024

Лятото на 2024 година се обрисува да бъде горещо. Европейското състезание в Германия стартира на 14 юни и ще продължи 1 месец. През това време българските тимове пък ще би трябвало да водят подготовка за следващото си присъединяване в Европейските клубни шампионати, които ще са в нов формат.

Припомняме, че този сезон носителя на Sesame Купа на България ще има опцията да играе в Лига Европа, само че ще има и малко по-кратка отмора, защото ще стартира от Първи кръг прелиминарен кръг на шампионата. Същото се отнася и за първенеца на България, който обичайно стартира от най-ранния стадий на Шампионската лига.

Така двата ни представителя в първите два по мощ шампионати ще би трябвало рано-рано да се впуснат в интернационалните борби, а това на процедура ще стане преди Евро 2024 да е приключило.

Европейското присъединяване на първенеца и носителя на Купата стартира в седмицата 9-11 юли, а точно в тези дни са планувани и полуфиналите на Европейското състезание. Първият е на 9 юли, а вторият на 10 юли.

Другите два представителя на Първа лига, които ще съставляват България в Европа, ще имат малко повече отмора и ще стартират присъединяване си от втори прелиминарен кръг на Лигата на конференциите или с други думи казано първите мачове ще бъдат на 25 юли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР