Лятото на 2022 г. ще е първото от две години

...
Лятото на 2022 г. ще е първото от две години
Коментари Харесай

Фестивалното лято започва още от пролетта! Две супер събития, на които трябва да отидеш

Лятото на 2022 година ще е първото от две години насам, в което ще има някакви забавни събития и ще можем да се върнем към естествения фестивален живот подобен, какъвто го познавахме. А лятото тази година ще стартира още от пролетта с две вълнуващи събития, само че дано караме хронологично.

Още на 20 април в Joy Station ще се случи едно от събитията на родната поп сцена. Става въпрос за промоцията на албума на DARA, " Родена такава ". 

Събитието в действителност дава обещание да е вълнуващо и прочувствено, тъй като DARA готви зрелищен театър с някои от най-хубавите танцьори, а и ще си напомним блестящия ѝ път от сцената на Х Фактор преди 7 години. Билетите към този момент са в продажба и може да си купите от тук.

Но, както се споделя, това не е всичко. По-малко от месец по-късно у нас идва не какъв да е, а Rich The Kid. Това значи единствено едно - първокачествен trap ще звучи на родна земя. 

Специален посетител в зала " Христо Ботев " на 11 май ще бъде Ghostluvme, а родните Trap&Drill също ще са част от шоуто, което ще продължи цяла нощ. Буквално.

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/
https://www.instagram.com/richthekid/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР