Лятото може и да е в разгара си, но футболните

...
Лятото може и да е в разгара си, но футболните
Коментари Харесай

Реал Мадрид, adidas и от какво е вдъхновен новият им екип

Лятото може и да е в разгара си, само че футболните почитатели към този момент чакат с неспокойствие да бъде даден старт на конкуренцията в огромните европейски шампионати.

Именно това време от годината е най-подходящо за оповестяването на новите екипи на тимовете. Точно това направиха и Реал Мадрид. Испанският гранд сподели новите екипи за посещение, с които ще играе през сезон 2019/2020.

От формалния уебсайт излиза наяве, че цветът на екипа ще бъде мрачно наследник със златисти претекстове, които свидетелстват за многочислените триумфи на клуба през годините.

За да покажат, че почитателите са неизменима част от клуба, дизайнът е въодушевен от атмосферата на " Сантяго Бернабеу ". Ето за какво върху екипите е принтиран диапазонът на шума, които публиката е вдигнала на стадиона, когато Реал завоюва 10-тата си европейска купа през 2014 година

Слоганът на екипа пък е Create The Noise и има за цел да сплоти почитателите на Реал Мадрид, тима и историята. Екипите още веднъж са дело на adidas и разполагат с технологията Climachill, която всмуква потта. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР