Лятото е забавно! Лятото е красиво! Лятото е прекрасен сън

...
Лятото е забавно! Лятото е красиво! Лятото е прекрасен сън
Коментари Харесай

Kак се държат различните зодии през лятото

Лятото е занимателно! Лятото е красиво! Лятото е прелестен сън и още доста занимателни страсти. Лятото ни кара да се държим по избран метод, само че и зодията оказва своето въздействие. Прочетете повече, с цел да разберете по какъв начин се държи всяка зодия, когато градусите на открито се повишат.

Овен
(21 март - 19 април)
Дързост
Правите всичко допустимо, с цел да опитате нови неща това лято. Може би са нещо просто като нова прическа или нещо самоуверено и откачено като скачане с парашут. Каквото и да е, това лято ще бъдете подготвени на всичко, с цел да се забавлявате.
Телец
(20 април - 20 май)
Спокойствие
През това лято вие сте доста фокусирани върху възобновяване на салдото в живота си. Хармонията е приоритет номер едно, защото се стремите да намерите идеалния баланс сред работа и персонален живот.
Близнаци
(От 21 май до 20 юни)
Свобода
Това лято вие хвърляте предпазливостта напразно! Позволявате си да се забавлявате и просто да се наслаждавате на живота. Не е загадка, че виталната ви сила е заразна и цяло лято вдъхновявате другите да живеят свободно.
Рак
(21 юни - 22 юли)
Съвестност
Вашата възпитателна и любяща природа е заета да оказва помощ на другите през това лято. Приятели, родственици и даже сътрудници разчитат на вас за упътвания и грижи. Естествено, вие сте там за тях. Уверете се обаче, че се грижите и за себе си.
Лъв
(23 юли - 24 август)
Сияние
Вие сте слънцето на лятото и желаете да огрявате на всички места. Забавлявате се на плажа, басейна или където се намирате сега, просто тъй като се радвате, че е лято и вие можете да му се насладите.
Дева
(23 август - 22 септември)
Амбиция
Ще бъдете доста дейни и амбициозни това лято. Вероятно сте възнамерявали почивка след ваканцията! Ако пътуването не е вашето нещо, вие изпълвате дните си с действия и проекти с другари. Продължавайте да се възползвате от тези дълги дни и това превъзходно лятно слънце!

Очарование

Насладете се с цялостни сили на този сезон.

Изразителност

ще се научите

Каприз

Капризите на живота и времето, в което живеете, не могат да ви пречупят. Вие сте мощни и борбени, само че в това време умеете да се забавлявате. Именно по тази причина знаете по какъв начин да се наслаждавате на всичко, което се изпречи на пътя ви както и да взимате най-хубавото от всяка обстановка, без значение добра или неприятна.

проведено и съсредоточено.

Философия

явате

Мечти

Лятото ви обгръща в една замечтана мъгла и можете да прекарвате дните си мечтаейки в безучастие.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР