Лятото е вече към края си, което означава, че в

...
Лятото е вече към края си, което означава, че в
Коментари Харесай

Селена Гомес е секси и по бански

Лятото е към този момент към края си, което значи, че в бъдеще надали ще виждаме толкоз постоянно фотоси на звезди по бански. И до момента в който някои от известните персони не се тормозят постоянно да качват и по-разголени свои фотоси, то да забележим Селена Гомес по бански си е същинска необичайност.
 Когато Лео Меси впечатли Селена Гомес - кои звезди гледаха мача на Интер Мями и Лос Анджелис
Когато Лео Меси изуми Селена Гомес

Цял куп звезди се събраха, с цел да гледат аржентинеца

Малко преди обаче певицата да впечатли с  VMA на MTV, които се организираха нощес, 12 септември, тя притегли вниманието и като на стори в Instagram качи селфи, на което е само по черен цялостен бански.

От фрагмента проличава, че  поддържа форма и се усеща уверена в тялото си, а това не остана неусетно от почитателите ѝ. Мнозина са споделили одобрителни мнения в обществените мрежи, като в X (преди Twitter) един от тях назовава певицата " кралица ", а различен се съгласява, че тя " постоянно наподобява зашеметяващо ". Трети пък отбелязва: " Тя наподобява ужасно на тази фотография ", написа E! News.

несъмнено е във вихъра си и то освен тъй като се усеща уверена в тялото си, само че и тъй като неотдавна се завърна към музиката. След близо година пауза, в края на август тя пусна песента си " Single Soon ", напомнят ни от People.
 Селена Гомес и Франсия Райса - принудила ли е изпълнителката приятелката си да ѝ стане донор
Принудила ли е Селена Гомес приятелката си да ѝ подари бъбрек

Франсия Райса поставя завършек на спекулациите

От снощната гала на премиите на MTV обаче всичките ѝ три номинации са за взаимното ѝ парче с Rema - " Calm Down ". В последна сметка колаборацията завоюва една премия - Best Afrobeats, разбираме от USA Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР