Лятото е в разгара си, сезонът на Лъв е на

...
Лятото е в разгара си, сезонът на Лъв е на
Коментари Харесай

Мракът е унищожен: Меркурий в Лъв озарява небосвода и какво да очакваме

Лятото е в разгара си, сезонът на Лъв е на прага и Меркурий минава точно под въздействието на този огнен знак на следващия ден, на 19 юли.

До 3 август ще бъдем много по-експресивни в метода по който споделяме и всеки ще усети малко по-завишено самочувствие в това, което приказва.

Този пренос е трагичен преход от това, което преживяхме, до момента в който Меркурий беше в кроткия, прочувствен Рак. Пригответе се за парещ прилив от сила и предпочитание да вършиме по-големи и по-добри неща, да бъдете по-смели и даже да се отправите в по-интересни и непознати направления за вас.

За тези от вас, които са срамежливи или просто по-затворени, очаквайте същинските ви усеща и мисли да изплуват на повърхността, и то по метод, който ще хвърли светлина върху всичко. Това е силата на Лъв: да осветява и най-тъмните ъгълчета на Вселената.

И макар, че Меркурий избира Близнаци и Дева, също се усеща сносно в Лъв. Тази огнена сила оцветява света в по-ярки окраски, а връзката сред хората става по-топла, директна и без задни мисли.

Но е доста значимо да обърнете внимание на останалата част от небосвода, тъй като макар че Меркурий ще бъде топъл и лек, метеоритът Хирон се обръща обратно в Овен . Хирон е „ раненият врач “, и когато е в назадничавост нормално отваря остарели рани, в този случай тези които касаят личността, желанията и мотивацията ни. Ще има сълзи, мемоари и мощни трансформации.
 Какво ще ни донесе опозицията на Меркурий и Плутон на 18 юли  Какво ще ни донесе опозицията на Меркурий и Плутон на 18 юли  Какво ще ни донесе опозицията на Меркурий и Плутон на 18 юли  Какво ще ни донесе опозицията на Меркурий и Плутон на 18 юли
Можете да се възползвате от късият съюз сред Меркурий и Хирон (Хирон ще бъде назадничав чак до декември), с цел да преработите тези тежки усеща и прекарвания и да си бъдете потребни в дълготраен проект . Меркурий в Лъв може да ви послужи като крушка, която да ви покаже верния път и подобаващите мисли и думи, които ще ви отведат към изхода от страховете ви.

Не очаквайте цялостно излекуване, а стъпка напред към него.

И в този момент, преди да сме ви наплашили напълно, дано ви кажем, че този интервал в действителност е прелестен и приключва добре . Ако оставим всичко останало настрани и вземем Меркурий като чиста монета, е радващо, че бъдем доста по енергични от нормално, ще се разсънваме заредени и ще бъдем доста по-смели в изразяването си, което е парадайс всеки човек, който би желал да комуникира по-добре.

Време е да станете най-големият си почитател и най-хубавата поддръжка за хората към вас. За да омекотите потока към вас, вижте кои са нещата, които в действителност озаряват душата ви и какво ви носи най-вече наслада и приятност. Всички можем да бъдем под прожектора на Лъв, стига да го желаеме. Нека вселенското дете във вас се пробуди!
 Хороскопът за ЮЛИ 2022  Хороскопът за ЮЛИ 2022  Хороскопът за ЮЛИ 2022  Хороскопът за ЮЛИ 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР