Лятото е в разгара си. И за мнозина това е

...
Лятото е в разгара си. И за мнозина това е
Коментари Харесай

Как да направим пътуването си по-добро

Лятото е в разгара си. И за мнозина това е идеалното време за това толкоз планувано странствуване до морето или някъде надалеч от градския звук. Едно пътешестване може да значи среща с приятелите, фамилията или пък връщане към обичаните места, и постоянно е обвързвано с доста страсти. И, с цел да доминират хубавите страсти, е значимо добре да се подготвим.

Често хората избират удобството да пътуват със личните си коли поради несравнимо множеството улеснения за напредване. Ако желаете обаче да пристигнете свежи и подготвени да се насладите пълноценно на ваканцията си, е значимо да спазвате няколко елементарни правила:

Планирайте

Отделете време и планирайте деликатно маршрута на своето пътешестване. Правете почивки на всеки два часа и използвайте опцията да се презаредите с сила изцяло. Най-важно е да шофирате деликатно и да не надценявате личните, и на автомобила, благоприятни условия. Придържайте се към проекта. Спрете, направете си приятна кафе-пауза по пътя преди да усетите отмалялост. Обновените обекти на Shell да вземем за пример оферират доста приятни и уютни места за отмора – кътове за отдих или просторни тераси, където може да поглезите спътниците си съгласно усета им.

Енергия за път и на път

Чаша ароматно кафе, сладко прелъщение или енергийно барче. А може би засищаща закуска, обяд или вечеря? Новата марка свежа храна и кафе питиета на Shell – Deli by Shell предлага всичко това – качествено, прясно и направено на място. Ако цените богатия усет и мирис на същинското италианско еспресо, почерпете се с някое от кафе предложенията на Deli by Shell – еспресо, лате или макиато, които са направени с качествено италианско кафе, прясно смляно и ароматно, с бленд, определен от клиентите, приготвено от първокласни кафе машини, и с еднообразно качество без значение къде го пиете – в центъра на София или някъде по пътя.

Хранете се

Само тъй като вашата отмора стартира с дълго пътешестване с кола, това не е причина да оставите положителните хранителни привички на пътя. Спирането за лек брънч е постоянно добра концепция, защото поддържа стомаха утолен. Свеж и апетитен вид, изключително за лятото, е Deli by Shell сандвичът с пушена атлантическа сьомга в пълнозърнесто хлебче, пресен айсберг и крем сирене, който може да намерите комерсиалните обекти на Shell. Deli by Shell ще ви зарадва с доста апетитни оферти за закуска, обяд или вечеря, и ще направи вашето пътешестване по-добро и по-приятно. Актуалното предложение за сезона със сьомга е изключително уместно, защото сьомгата е бедна на наситени мазнини и калории, и в това време богата на протеини. И нашият съвет - не забравяйте да изчакате 15-20 минути преди да потеглите още веднъж, защото незабавно след хранене концентрацията понижава.

Осигурете развлечение

Дългите пътувания, изключително с деца, постоянно могат да доведат до безпорядък, а това води до отмалялост на лидера. Уверете се, че децата се забавляват с книги, пъзели и други тип интензивности подобаващи за кола, които да подържат вниманието им. От друга страна, игри като " асоциации " са чудесни за поддържане на всички ангажирани един с различен.

Изберете хубава музика

Редица проучвания демонстрират, че музиката въздейства на настроението на водача и може даже да усъвършенства представянето му на пътя. Заредете прекрасен сет с музика и се насладете на пътуването. Ето една концепция от нас за хубаво въодушевление и презареждане – новото лятно парче на Орлин Павлов: " Пълно презареждане ", първи сингъл от албума " Още малко… ", осъществен с партньорството на Deli by Shell. Защото свежата храна и свежата музика се допълват идеално на път, не мислите ли?

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР