Лятото е в разгара си и всички се опитваме не

...
Лятото е в разгара си и всички се опитваме не
Коментари Харесай

Организираният от Дизайн Академи “Interior Design Summer Cam...

Лятото е в разгара си и всички се опитваме освен да организираме почивките си на море и планина, само че и да съвместим потребното с приятното. Точно това е концепцията на проведеното за първа година неповторимо събитие от Дизайн Академи. Планираните дати на лятното учебно заведение е през уикенда -14 и 15 август от 10:00 до 18:00 часа. Събитието се провежда с концепцията да придобие известност като годишно лятно събитие и е ориентирано както към начинаещи, по този начин и към експерти, и за всички, които желаят да с в крайник с новите трендове в интериорния дизайн.

Лекциите са онлайн онлайн през програмата Zoom. Това е една от забавните и новаторски начинания на Дизайн Академи през тази година, и е доста привлекателна за всички, които са заети с доста работни планове, както за пътуващите. Ако пропуснете лекциите онлайн, на ваше разположение ще са видео записите и материали от лекциите, по тази причина не се колебайте да се запишете!

Програмата е доста добре проведена и атрактивна и обгръща всички настоящи тематики на интериорния дизайн за последната година. Това са тематиките, които ще бъдат показани на всички участници по време на уебинара:

Събота:

10:00- Минимализмът - увеличаващата се наклонност в интериора
15:00- Създаване на Холивудски дом - на практика панел за суперзвездни интериори
18:00- Приложен интериорен дизайн на ваканционен дом, жанр френска провинция

Неделя:

10:00- Интериорът след Ковид - новите правила в практиката на всеки дизайнер
15:00- Тенденциите през 2022г. - умни домове, модернизъм и непосредственост до природата
18:00- Растенията в интериора

През първия ден ще се запознаете с по този начин нашумелия през последните години Минимализъм и неговите разнородни измерения в изкуството и архитектурата. Ще разберете кой е основателя на това придвижване - Мис Ван Дер Рое и какви са главните правила в неговото творчество и мироглед. Също по този начин ще имате опция да се запознаете с правилата на Японския минимализъм – от кое място произлиза той, каква е неговата философия и правила в интериорния дизайн. Участниците в семинара няма да бъдат разочаровани, тъй като ще научат какви са главните характерности и трендове в Минимализма и какво е неговото лице в пространството на интериорния дизайн. Професионалните ни лектори ще ви показват какви са материалите, формите и детайлите, които се употребяват в Минимализма, и най-после ще прегледат някои известни международни образци за минималистичен интериорен дизайн и архитектура.

Втората лекция е обвързвана с Холивудския дом – или по какъв начин се основават суперзвездни Интериори. Тази лекция и ще ви придвижи в напълно нов свят на разкош, изтънченост и висок жанр. В рамките на 3 часа ще научите неповторими детайлности от „ кухнята “ на суперзвздите, представяйки основни дизайнери и техните известни планове в жанр ретро модернизъм и Арт Деко. В тази лекция освен ще получите нови забавни познания, само че ще имате и нови на практика хрумвания за декориране и възобновяване на вашия личен дом!

Много привлекателна е и късата лекция за приложния в жанр Френски Прованс. Този жанр е една прелестна опция за всеки да избяга от забързаното и сиво всекидневие на градската среда и да се потопи в хармоничното комбиниране на френски уют, тишина, светлина и естествени тонове. Това е жанр, който освен носи душевно успокоение, само че и ни въодушевява с неизменимата връзка с природата, връщайки ни към приятни мемоари от детството.

В неделния ден ще разберете всичко за най-новите трендове, промени и развиване на Интериорния дизайн след Ковид. Как вирусът на Ковид непроменяемо рефлектира върху всички обществени аспекти на нашия живот, изключително в метода по който построяваме нашите домове! Ще разберете за какво от ден на ден се усилва търсенето на по-големи домове в международен мащаб и какви са най-новите трендове в моделирането и основаването на ъгъл или стая за хоум офис (офис у дома). В тази лекция ще бъдат прегледани изключително забавни стилове в интериорния дизайн – като Винтидж стила, за какво и по какъв начин се зараждат и връщат на мода, и за какво естествените детайли в интериора са от основна значимост (като цветя, растения, фототапети, ботанически принтове). Ще разберете и по какъв начин стайните растения вземат участие интензивно в пречистването на въздуха и по какъв начин да оптимизирате пространството в дома, тъй че да е в сходство с всички екологични условия. Това е една от супер занимателните лекции за всички почитатели на зеления и холистичен дизайн, и живот в сходство с природата (което е една от трендовете на бъдещето в архитектурата).

Това е единствено част от невероятната и разнообразна стратегия на този Летен уебинар – Interior Design Summer Camp 2021, не се колебайте да се запишете в този момент, тъй като местата са лимитирани!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР