Лятото е в разгара си и темата за лятното облекло

...
Лятото е в разгара си и темата за лятното облекло
Коментари Харесай

Перфектното женско облекло за лятото – от банския до роклята в най-актуалните цветове и принтове!

Лятото е в разгара си и тематиката за лятното облекло е все по-актуална. През този сезон изключително усещане прави женската хубост, която се среща съвсем на всеки ъгъл.

За да наподобява една жена неотразима през лятото, то тя би трябвало да бъде облечена в рокля. Трудно е за дамата през летния сезон да подбере верните рокли, в случай че изобщо има „ верни “, или по-скоро щом е рокля, дамата към този момент е на прав път.

Отивайки към морето, на всяка дама й е по-удобно да бъде с персоналния си автомобил, само че той не всеки път стига за целия размер от облекла, които носи. Винтидж роклята е подобаваща за пътешестване, защото е комфортна, а и ще хваща окото на мъжете водачи по пътя, изключително в случай че е в алено.

Но е ясно на всички, че за дамата на морето би трябвало да има рокля за всяко едно излизане, всеки един мотив. Не може нито една рокля да се повтори, в случай че тя желае да бъде неповторима.

За обяд в хотела да вземем за пример е подобаваща черна рокля с пеперуди и дължина над коляното .

Отправяйки се към плажа, към този момент е нахлузила секси плажна рокля, която би трябвало да притегли жадните мъжки погледи край морето.

На плажа обаче най-важното е в какъв бански ще бъдеш. Всяка жена избира модела съгласно личното си телосложение и това, което най-добре ще й стои.

Ако имате тяло вид „ круша “, това значи, че сте с по-пищна долна част, дребна гръдна обиколка и тесни плещи. Тогава ви би трябвало горнище с забавни елементи. Декоративните къдрички и шарените десени са добър избор. Точките и райетата са настоящи това лято и подобаващи в този случай. За долната част заложете на приблизително висока талия в едноцветен вид. Пропуснете ниската талия и геометричните фигури.

Ако тялото ти е вид „ песъчлив часовник “, тогава си щастливка, тъй като всичко ти отива. Тогава най-добре е да се подчертаят естествените извивки с винтидж бански с висока талия . Ако предпочиташ цялостен бански, подчертай талията с декоративно коланче или изрязана част в региона на кръста.

Жената с телосложение „ ябълка “ е с необятна горна част, права талия и стеснен ханш. За нея е най-разумно да заложи на цялостен бански, с цел да прикрие талията. Трябва подобен с необятни презрамки, с цел да избегне акцент върху раменете.

В момента доста настоящи са банските от две елементи с дълго горнище вид „ потник “ . Няма да сбъркате, в случай че се спрете на горнище с необятно деколте в ярки цветове, които отвличат вниманието от талията към бюста. За да поставите фокус върху краката, наложително заложете на изрязана долна част.

Ако сте с фигура вид „ триъгълник “, задачата е да не се концентрират детайлите в ханша, тъй като той е от по-широките. Не би трябвало да се носят боксерки или къси панталони, тъй като те съкратяват краката. За да създадете размер в горната част, може да разчитате на къдричките. Подплънките и повдигащите бански също ще основат заблуда за по-голям бюст.

Добра находка на плажа са банските с падащи плещи, тъй като основават чувство за съблазън. В този ред на мисли пасват спортните бански, само че не и с бюстиета, тъй като те насочват вниманието към раменете.

Не бягайте от бикините с ниска талия, които ще балансират пропорцията на тялото ви. Боксерки, къси панталони и бикини с ниска талия и коланче ще подхождат на този вид фигура.

Дамите с атлетичен вид фигура (рамене и ханш в една линия и издължена горна част) се нуждаят от бански, който да демонстрира по-голяма част от тялото им. Удачен избор са изрязани при талията модели и такива с гол тил. Триъгълните чашки и детайлите в зоната на бюста ще основат повече размер.

Жените с „ извърнат триъгълник “ имат заоблена горна част, стеснен ханш и дребна талия. Подходящо е всяко горнище, което предлага комфорт при придвижване и опора за гърба. Банските с банели са съвършено попадение - постоянни и сексапилни.

След като плажуването за деня завърши, следва вечерята. Подходяща рокля за нея е дългата и елегантна рокля с дантела в розов цвят.

На идната вечер, с цел да не се повтаря, дамата може да облече мини рокля в оранжев цвят, комбинирана със сламена плажна чанта.

За нощен ваучър на морето най-подходящото облекло е семпла празненство рокля в алено и сандали на платформа.

Ако сте на женитба или по различен мотив на морето, е подобаваща елегантна вечерна рокля с флорални претекстове, светлосин вид.

За връщане от морето е комфортна макси роклята с флорален принт. В нея ще се чувствате удобно по време на пътя.

Като цяло на мода това лято са ярките принтове и флоралните претекстове, тъй като настоящи са ярките цветове. От Ree.bg към този момент оферират своята лятна сбирка.

Този сезон още веднъж се залага на женствения и сантиментален жанр. Дамските тениски са наложителни, тъй като могат да бъдат употребявани както в всекидневието, по този начин и по по-специални мотиви.

За предпочитане са удължените модели, вид туника, тъй като те дават опция за всевъзможни опити. Такъв вид тениска може да се носи и с панталон или джинси, и с права пола.

За работа и специфични случаи подобаващи са туника в един цвят, без значение дали принтовете са ярки или дискретни. Романтичният жанр е показан от огромно многообразие топове в пастелни тонове и декоративни детайли. Актуалността и това лято пада върху винтидж стила, най-вече в бяло или пастелени тонове.

Другото преимущество на тениските с продължен контур е, че тази кройка приляга добре на всяка фигура. Впрочем, от Ree.bg оферират облекла както от най-малките размери, по този начин и дрехи за макси дами, размер 5XL.

Големият шлагер на лятото са ярките щампи и смели съчетания . Принтовете са на всички места – върху комфортните необятни туники, в претекстовете на прилепналите топове, върху елегантните блузи. Цветовете са от цялата палитра, има за всеки усет.

И въпреки всичко дизайнерите избират типично летните тонове – огнено алено, блестящо жълто, тревисто зелено, блестящо синьо. Флоралните претекстове също са измежду настоящите това лято, тъй като посредством тях се внася романтика.

Но въпреки всичко шлагерът на лятото са смелите принтове с щампи, вид Streer art, които като че ли описват истории.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР