Лятото е тук и да, определено дойде време да отпуснем

...
Лятото е тук и да, определено дойде време да отпуснем
Коментари Харесай

На морския бряг или в прохладните планини: Усети пулса на лятото

Лятото е тук и да, несъмнено пристигна време да отпуснем гневния работен темп и да сменяем градската атмосфера и уговорките със заслужена отмора и доста неповторими страсти. Независимо дали желанията ни водят към морския бряг, към прохладните планински скатове или към заредени с адреналин прекарвания, положителната компания постоянно издига моментите на релакс на друго равнище.

Неизменният моден аксесоар, който ще ви помогне да сте постоянно в крайник с пулса на летните страсти, е новото, плътно устройство Pulze. Той ще бъде до вас, както и да решите да се забавлявате през идващите ваканционни месеци. Искате да знаете по какъв начин тъкмо? Предлагаме ви 5 изобретателни метода за отмора, чийто пулс ще ви зареди с приятни страсти за дълго време.

Посещение на концерт – обичаната ви група афишира дата за живо осъществяване, чувате, че най-якият фестивал ще се случи на една ръка разстояние и неотложно купувате билети.

Разбира се, вашият Pulze ви съпровожда непроменяемо по време на тези незабравими музикални страсти и устоя без зареждане от самото начало. Устройството обезпечава повече от 25 поредни сесии наслаждение без уговорката на зареждането. Само се отпуснете и слушайте.



Почивката край басейна в никакъв случай няма да излезе от мода, изключително през лятото, когато това се случва на открито под великодушните слънчеви лъчи. Тоталният релакс на една ръка разстояние от разхладителната прегръдка на водата е неизменима фантазия за доста от нас. Вашият Pulze следва ритъма на настроението ви и в това преживяване – с двата си режима на нагряване той може да бъде надъхан съгласно моментните ви стремежи. Само се отпуснете и се наслаждавайте.



Пикникът измежду природата става все по-популярен метод да презаредим прочувствените си акумулатори. Имате потребност единствено от одеяло, обичани храни и питиета, правилни другари и вашият Pulze, който ще внесе финалния щрих в едно съвършено прекарване. В паузите сред гурме насладата и освежаващите питиета 5-минутната сесия без ограничаване на броя дръпки ще ви обезпечи отлично лятно въодушевление.



Събиране с другари в обичано заведение с градина – един от най-обичаните способи за разформироване през топлите месеци. За съвършен летен пулс имаме потребност от обичаните си хора, уютна конюнктура и компактния Pulze, който няма да заема ненужно място в нито една чанта. Това е най-малкото устройство за нагряване всичко-в-едно*, което може да бъде открито на пазара и даже да прескачате от бар на бар през цялата нощ, то няма да ви дотежи.



Морското премеждие е неизменима част от лятото. Но какво ще кажете за една обиколка с яхта? Това сигурно ще вдигне пулса ви и ще вкара адреналин в другояче обичайна отмора. Забавлявайки се измежду вълните нямате време за дълго отклоняване от екшъна. Затова Pulze е с извънредно елементарно и бързо разчистване. Удобният инструмент, предопределен за разчистване на остатъците, е вграден в долния завършек на устройството. Истинските морски вълци към този момент не си дърпат лула, те разчитат на своя Pulze за моментите на релакс сред укротяването на приливите.

*Проучване на Импириъл Брандс на оповестени размери на устройства за нагряване на тютюн на съществени съперници, м. януари 2023 година

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР