Лятото е сезонът, който обичаме да свързваме с едни от

...
Лятото е сезонът, който обичаме да свързваме с едни от
Коментари Харесай

Чудна рецепта за тиквички на фурна без мазнина!

Лятото е сезонът, който обичаме да свързваме с едни от най-любимите ни ястия - тиквичките! Пържени, печени, на салата, по гръцки, те ни носят чувството за прохлада и за лято и постоянно стават пъклен вкусни!

Но в случай че всякога ястието е едно и също то несъмнено омръзва, както на тези, които го готвят, по този начин и даже на тези, които обожават да го похапват.

С тази лесна и ужасно вкусна рецепта ще променим това и за двете страни в кухнята.

Както всички типове и при тези гарнирани с млечен сос да си оближете пръстите! На всичкото от горната страна се подготвят без грам лой, което звучи толкоз добре за фигурата ни.

Какво ви би трябвало:

2 бр. тиквички
 Ако спазвате тези препоръки за засаждане на тиквичките - реколтата ще надмине упованията ви Ако спазвате тези препоръки за засаждане на тиквичките - реколтата ще надмине упованията ви
Тиквичките са обичаните зеленчуци лятно време, а и освен. Да, те се седят май месец или пък в края на юни. Разбира се, в случай че ще са в ора...

кисело мляко

чесън на прахуляк

копър

кашкавал

галета
 Лесна рецепта за вкусни яйчени мъфини! Лесна рецепта за вкусни яйчени мъфини!
Рано заран на всички ни се хапва нещо вкусно, бързо и засищащо, което ще ни донесе задоволително сила до обедната отмора или най-малко до...

Измиваме хубаво тиквичките и ги нарязваме на кръгчета. Правим примес в дребна купичка от половината кисело мляко и чесъна на прахуляк, а в друга смесваме настърган кашкавала с галетата.

После започваме едно по едно кръгчетата тиквичка да овалваме първо в мляко с чесън, а след това в кашкавал и галета, като най-после ги нареждаме в тава покрита с хартия за печене. Печем на 180 градуса, до момента в който тиквичките добият прекрасен златист цвят и коричка.

Bon appetit!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР