Лятото е съвсем близо и освен за визиите в гардероба

...
Лятото е съвсем близо и освен за визиите в гардероба
Коментари Харесай

Кои са най-актуалните грим тенденции за лято 2023

Лятото е напълно близо и с изключение на за визиите в дрешника си, би трябвало да помислим и за грима, с който ще ги приключим. Затова събрахме най-актуалните тенденции за топлите месеци, измежду които сигурно ще намерим нещо по усета си.
 Бижута, трендове и това ли ще виждаме на всички места през 2023 година
Бижутата, които ще виждаме на всички места през 2023 година

Определено ще са много забележими

Свежа, блестяща кожа

Тя е настояща постоянно, само че изключително през лятото - сезонът на дребното грим и огромните занимания. За да подчертаем естествения искра на кожата си може да използваме хайлайтър или еликсир, който да разнесем по носа и скулите си.

Грим без грим

Красивата и здрава кожа е наложителна за друга все по този начин хитова наклонност. Това е гримът, който не се набива на очи, а единствено акцентира хубостта на лицето - завършени вежди и мигли, малко хайлайтър и руж, малко искра върху устните е всичко, от което се нуждаем. И да не забравим най-важното - съвършеното контуриране, което си е върховен пилотаж.
 Снимка 619725

Облачна кожа

Ако се притесняваме от неприятното лъщене през лятото, то лекото матово покритие е нашето избавление. Важното е да не прекосяваме границата и да стои естествено. Затова е добре да заложим на матираща основа зa грим, върху която да нанесем останалите си любими грим артикули, а не да приключваме с купища пудра.

Код алено

Ако сме почитатели на тази класика в грима, самоуверено може да заложим на нея през топлите месеци. Само в случай че е червило, дано да е с устойчива на жегите формула, с цел да избегнем неприятните изненади. Кораловите нюанси също са на респект, тъй като и те си отиват с бронзовия тен.

За по-смелите са алените сенки и очни линии или пък по-забележимият руж. Важно предписание е да заложим единствено на един червен акцент, с цел да не заприличаме по-скоро на смешник.
 Снимка 619726

Пастели към очите

Това е наклонност, която идва от TikTok. Ако сме от по-смелите експериментатори, може да заложим на жълто, зелено или лилаво в пастелните им нюанси, което да нанесем и като очна линия, и във водната линия на долния клепач за едно по-дръзко подчертаване на погледа.

Малката нимфа

Черпим ентусиазъм от кино лентата, който провокира толкоз доста мнения в последно време. За по-дръзка лятна визия може да изберем холограмни сенки за очи и пигменти в изменящи се цветове, които да нанесем върху кожата на лицето.
 Дженифър Лопес без грим - тайните за сияйната кожа на изпълнителката
Как наподобява Дженифър Лопес без грим

Певицата разкрива тайните на сияйната си кожа

Скули

Това лято те са на респект и е добре да им дадем заслуженото. По-яркият розов руж е съвършено допълнение към лятната ни визия. Може да използваме и червило, което нанасяме в центъра на скулите и разнасяме деликатно. А за още по-бляскави скули матираме Т-зоната, на фона на които със сигурност ще изпъкнат, предава Bustle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР