Лятото е най-предпочитаният сезон за накити. Този факт ежедневно доказват

...
Лятото е най-предпочитаният сезон за накити. Този факт ежедневно доказват
Коментари Харесай

Произход и тенденции: Какви колиета обичат да носят мъжете


Лятото е най-предпочитаният сезон за украшения. Този факт всекидневно потвърждават освен дамите, само че също по този начин и мъжете. Повече плът на показ услужливо разкрива пред близките бижутата, които обичаме да носим.

Точно тук идва мястото на хитовите . Не е случен фактът, че сполучливо ги датираме още с възникването на човешката цивилизация.

Въпрос на чест и подчиненост

Мъжките представители на човешкия жанр са се окичвали с огърлици още в античното минало. Това евентуално е било процедура, даже преди възникването на пълноценната връзка сред обособените човеци.

Мъжете са имали един единствен приоритет в живота си: да обезпечават прехраната. Залавянето на огромни животни е било рисковано начинание, от което малко на брой са се измъквали живи. Логично е сходно умеене да бъде излагано на показ посредством носене на огърлици, чиято висулка е бил зъб от звяра.

В идващите столетия смисъла на накитите се е трансформирало в привличането на шанс. Талисманите са настоящи и през днешния ден, стига да вярвате в действителност в тях.

Модерният мъж

Съвременните мъже се радват на от ден на ден внимание. Те са обгрижвани от дизайнерите освен на облекла, само че и на бижута. Смело завземат територии, които до скоро бяха непокътнати единствено за дами. Оказва се, че някои от тях в действителност им отиват.

По отношение на колиетата, трендовете не се разминават прекалено много с солидните детайли. Те носят типично мъжко лъчение, а доста от тях залагат в използването на разнородни по тип естествени материали. Земното е надълбоко заложено в направата на бижутата, а излъчването на притежателите си остава типично жестоко по мъжки.

В взаимозависимост от облеклата

Някои семпли златни или сребърни украшения биха могли да се носят с всичко. Те сполучливо биват прикрити от ризи и якички (когато не желаете да ги излагате на показ). За летните вечери и кежуъл тоалети няма да сбъркате с по-масивни детайли. Съвсем не намекваме да сложите емблема на обичания си футболен тим, само че малко кожа или сребърни орнаменти биха основали съвършен синхрон.

Лична принадлежност

Колието е съвършеното украшение за изложение на вашата персонална принадлежност. Дали това ще бъде зодия, гравирано име и дата или просто изображение, чието значение знаете единствено вие, няма по-добър метод да съхраните обичана концепция до сърцето си.

В случай, че нямате съответни насоки, ще получите поддръжка в избора с неповторими новости от Shine.bg . Там ще намерите това, което откровено може да ви развълнува и да трансформира стила ви в запазена марка. А в случай че решите да вършиме подарък, благосъстоянието на модели и разновидности няма да остави получателя апатичен. 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР