Лятото е на крачка разстояние и сякаш вече усещаме пръските

...
Лятото е на крачка разстояние и сякаш вече усещаме пръските
Коментари Харесай

Перфектната лятна визия според зодията: Ето кои тоалети ще бъдат особено подходящи за вас през сезона

Лятото е на крачка разстояние и като че ли към този момент усещаме пръските солена морска вода и пясъка под краката си.
С новия сезон идват и новите фешън провокации, пред които всяка дама е изправена.
Днес ще улесним малко стилните ви терзания, като ви покажем по какъв начин зодиакалният ви знак може да повлияе на лятната ви визия. Така ще разберете с какъв сладостен тоалет ще изпъкнете това лято!
Овен
Ярки цветове и помпони – това е шлагерът на лятото и представителките на тази зодия би трябвало да се възползват оптимално от пъстрия тренд.
Телец
Дамите от тази зодия просто не трябва да се разделят с късите си панталонки. Те акцентират фигурата ви и ви карат да изглеждате ужасно.
Близнаци
Гащеризоните са превъзходен избор за вас и вашите летни завършения. Те са комфортни и са подобаващи за всяка обстановка.

Рак
Романтичните визии са идеални за всички Раци. Дълги, ефирни поли, дантели и бродерии – с тях ще бъдете като същински феи.
Лъв
Панталоните с принтове са идеални за всички Лъвици, които желаят да покажат темперамент. Съчетайте с безпристрастен топ за повече контрастност!
Дева
Слънчево и щуро – такова ще бъде лятото на Девите, а пък облеклата им би трябвало да отразяват това въодушевление. Заложете на жълтото и на по този начин модерните шевици.

Везни
Свободолюбивите Везни би трябвало да заложат на флоралните претекстове и леките и ефирни материи. Съчетайте тоалета си с шапка, която прави визията по-интересна.
Скорпион
Представителките на тази зодия би трябвало да се осмелят да покажат крачета това лято. Ще се чувствате чудесно в пай гащеризон с ретро лъчение.
Стрелец
Широките панталони вид „ Чарлстон “ са още веднъж на мода и дамите Стрелец знаят тъкмо по какъв начин да ги съчетаят. Това лято няма по какъв начин да сбъркате с този безконечен тренд.

Козирог
Скъсани дънки, комфортна тениска и бели кецове – девойките от тази зодия могат да покорят света с тази визия! Удобно, закачливо и доста лятно!
Водолей
Дългите летни рокли са същинска класика и акцентират доста ловко всяка дамска фигура. Съчетайте я с забавни сандали и коланче на кръста!
Риби
Като същински морски жители, Рибите няма да желаят да смъкват банския си костюм този сезон. Заложете на цялостен бански и къси панталонки и ще бъдете неустоими!
Източник edna.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР