Лятото е един от любимите сезони на много от нас.

...
Лятото е един от любимите сезони на много от нас.
Коментари Харесай

Топ 5 на най-приятните и евтини занимания през лятото

Лятото е един от обичаните сезони на доста от нас. Освен за плануваните отпуски, лятото е уместно и за някои страхотни занимания, с които да разнообразим всекидневието си.

Предлагаме ти скромна ранглиста от пет летни занимания, които можем да практикуваме единствено през най-топлите месеци и които няма да ни костват цяло положение ;)

1. Сред природата

Тук се обобщават всички занимания, които можеш да практикуваш навън и то единствено през лятото. А хрумвания доста – събери обичаните си хора и си направете пикник, разходка в парка, отидете на планина, организирайте си барбекю навън, посетете лятно кино. Все неща, които ще си припомняте през студената зима ;)

via GIPHY

2. Басейн

Басенът не е най-евтиното занятие, само че сигурно ще ни коства по-малко от отмора на морето. Събери прителките си и си отделете през целия ден на разформироване на плажа – кафе, обяд, коктейл и доста, доста злословия. Ще се прибереш със страхотни мемоари и безоблачен тен ;)  

via GIPHY

3. Секс

Това е обичано занятие за всеки сезон, само че през лятото е още по-забавно. Слънцето ни зарежда с положително въодушевление и благополучие, а това подсигурява и още по-добър секс. Подари си малко уединение за теб и обичания ти, няма да съжаляваш ;)

via GIPHY

4. Посрещни изгрева

Най-вероятно ще съжаляваш за тази концепция когато звънне алармата в непристойно ранен час. Но ще си коства. Това е ужасно начало на деня, което ще те зареди със слънчево въодушевление за доста време напред ;)

via GIPHY

5. Воден револвер

Купи си воден револвер или друга играчка за напръскване. Забавлявай се с хората, които обичаш и се разхлаждай през летните жеги. Пръскачките са изключително подобаващи както за едно по-различно пробуждане, по този начин и за изстудяване вечер, преди заспиване. Ще се изненадаш какъв брой е занимателно ;)

via GIPHY

Бонус концепция: Йога

Опитай да практикуваш йога това лято. Така хем ще се раздвижваш, хем няма да е натоварен спорт, който да те изпотява още повече в жегите. Какъв по-подходящ миг да започнеш от 21 юни – Световен ден на йогата.

via GIPHY

21 юни 2017 е и лятното слънцестоене. На този ден стартира астрономическото лято. Да му се насладим ;) 

И още летни страсти:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР