Лятото дойде, а с него и започна и сезонът на

...
Лятото дойде, а с него и започна и сезонът на
Коментари Харесай

Сексолог: Изневярата е полезна, но за кратко

Лятото пристигна, а с него и стартира и сезонът на приятните флиртове. Оказва се обаче, че изневярата била потребна, най-малко съгласно психолозите.
Най-често настрана гледат женените мъже, написа Лента.ру. И то без значение дали фамилната атмосфера е добра или не, дали още обичат жена си или не... Просто мечтаят за нови завоевания, а лятото и обществените мрежи им оказват помощ да ги реализиран много елементарно.
Най-добри в изневерите били... лекарите - хирурзите и кардиолозите. Мениджърите, офис чиновниците, работещи в мъжки екип изневеряват през... лятото.
Е, положителната вест, в случай че може по този начин да се каже, е, че близо 24-26% % от мъжете си остават правилни на партньорките.
Но... 74% от мъжете и 33% от дамите изневеряват. Мъжете го вършат, до момента в който могат.
Психолозите поучават двойките с дълъг стаж да отидат на отмора поотделно. Може да е за малко, само че да е добре планувано и изживяно.
"В множеството случаи забежките са от изгода. По-добре е да се живее с човек, който не страда от комплекс за непълноценност. А всяка нова полова връзка е превъзходен лечебен метод за битка с неврозата. По-скъп е от ходенето на психотерапевт, само че е по-ефективен. Важното е извънбрачната връзка да бъде в рационалните граници. ", споделят психолозите.
Дългите раздели обаче се отразяват зле на фамилията.
Можете да оставите половинката си сама за не повече от седмица! Чували ли сте за синдрома на деветия ден? Сексолозите го изясняват по този начин: мъжът, с който живеете, без значение дали прави или не секс, въпреки всичко получава ерекция, спейки до вас, докосвайки ви, виждайки ви по долни дрехи... Но в случай че е самичък, на деветия ден организмът му има потребност от удостоверение, че още действа обикновено. И той просто намира някоя с която да удостовери това. Имайте го поради!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР