Лято е, топло е, а горещите емоции тепърва предстоят! Някои

...
Лято е, топло е, а горещите емоции тепърва предстоят! Някои
Коментари Харесай

Успешни, известни и млади: Това са най-желаните ергени в поп-фолка!

Лято е, топло е, а горещите страсти занапред предстоят! Някои ще се отдадат на обичаен летен флирт, а това значи, че скоро някои от най-желаните ергени в републиката може би няма да бъдат такива. 

Днес ще ви разкажем тъкмо за такива ергени, само че и ще конкретизираме малко. Представяме ви най-желаните ергени в поп-фолка!

Емрах

Преди време се твърдеше, че дребният наследник на Тони Стораро има връзка с колежката си Теди Александрова. Двамата даже записаха сантиментална балада, за която се твърдеше, че е роман за любовта им. Но... по-късно в изявление и двамата, независимо, обявиха, че нямат нищо между тях, само че и че са сами (засега) в живота си. Та по този начин - Емрах е първото ни " попълнение " в тази спонтанна ранглиста. 

Виж още: В сезона на лавандулата: Крисия с фотосесия измежду полето, готви скорошна изненада 

Меди

Меди е на върха на славата сега, а за радоста на най-големите му последователки, е и single. В края на предходната година артистът се раздели с приятелката си. По-късно се появи информация, че се е събрал с танцьорка. Въпреки това обаче ни прави усещане, че от месеци в Instagram профила му няма фотоси или сторита с някоя дама. Е, изключение вършат дуетните му половинки несъмнено.

Денис Теофиков

В края на предходната година се появи информация, че Денис Теофиков и Десита са дружно още веднъж. Доказателство за това бяха фотоси от заведения, на които се вижда, че двамата се целуват буйно. Какво се е случило сред двамата, не знаем, само че малко по-късно в изявление поп-фолк изпълнителят съобщи, че до момента не е изпитвал възприятието на същинската обич. 

Виж още: Истината от първо лице: Деси Слава разяснява за първи път дали е разграничена с Благой

Галин

Затрупан от работа, на Галин не му остава време за връзка. Съвсем съществено! Това призна той преди време пред почитателите си в Instagram. Тогава той показа, че се е съсредоточил върху работата си и към този момент няма време за връзка.

Адам

Младият реализатор в лейбъла на Галин не е давал прекалено много изявленията по тематиката, само че в случай че разгледаме профила му в обществените мрежи, ще забележим, че няма никакви доказателства за различен човек в живота му. 

Виж още: Край на рецесията! Константин с ново возило - похвали се с автомобил за стотици хиляди 

Александър Робов

Единствените известни половинки в живота на младия реализатор, са дуетните му такива.

Изображение: https://www.instagram.com/mediigo/, https://www.instagram.com/galin_music/, https://www.instagram.com/dteofikov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР