Лято 2023 настъпва с пълна сила, а е готов да

...
Лято 2023 настъпва с пълна сила, а е готов да
Коментари Харесай

Харизматичното завръщане на Комплекс «Ролбата-Наутилус» за лято 2023 е 1 юни


Лято 2023 настава с цялостна мощ, а е подготвен да ви посрещне още веднъж на Варненския южен плаж! Ще спечелим сетивата, сърцето и стомаха ви с неповторимата атмосфера на нашия ресторант и вдъхновяващо апетита меню.

При нас, на брега на морето, можете да посрещнете освежаващо деня – с ароматно кафе, ухаеща лимонада или фреш, да хапнете в обедната си отмора и да релаксирате вечер с другари, близки и познати.

За сантиментални или бизнес мотиви, предлагаме уединени шатри, за феновете на морския бриз – маси на пясъка, а за тези, които избират да хапват на закрито – имаме дизайнерски салон-подводница.

В менюто ни ще откриете за всеки по нещо – салати от свежи зеленчуци, пресни морски блага и риба, специфични предястия, нежно месо на бюрбекю, авторски десерти с опияняващ усет и несъмнено, разнородни коктейли и селектирани питиета.

С наслада и професионализъм сме подготвени да организираме всеки ваш мотив – рожден ден, фамилен празник, ваучър с другари, бизнес-среща. Само ни се обадете или посетете, с цел да обсъдим в елементи всички за съвършеното празненство!

Отваряме на 1 юни в 8.00 сутринта – за едно апетитно, морско, слънчево и неповторимо лято с Комплекс «Ролбата-Наутилус»!

Резервации и запитвания чакаме на тел:    или на нашата фейсбук страница 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР