Лятното време днес накара стотици да извадят банските и да

...
Лятното време днес накара стотици да извадят банските и да
Коментари Харесай

Кадрите не са от Египет, а от нашето Черноморие: 14 октомври, 14:40 часа

Лятното време през днешния ден накара стотици да извадят банските и да отидат на плаж, сподели информация на Plovdiv24.bg . Кадрите, които по-долу можете да видите, са от плажа на Слънчев бряг. 

След обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°. Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще бъде доста по-ниско от междинното за месеца.

През нощта ще бъде ясно със слаб югоизточен вятър. В утринните часове на обособени места в източните региони ще се образува краткотрайна мъгла. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 10°. Утре ще е най-вече слънчево, след пладне от северозапад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява; до среднощ в северозападните региони ще превали дъжд.

Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, който на първо време в Дунавската низина ще се ориентира от запад-северозапад и вечерта доста ще се усили. Все още топло с оптимални температури сред 25° и 30°, в София - към 26°. През нощта против понеделник със мощен вятър от запад-северозапад ще нахлува леден въздух. Над цялата страна ще се заоблачи и тук-там, основно в северозападната й половина, ще превали дъжд. 

Над планините ще бъде слънчево, след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, след пладне ще се усилва. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра - към 13°.

По Черноморието денят ще стартира с ниска облачност или мъгла, която бързо ще намалее и денем ще е слънчево със слаб юг-югозападен вятър. Топло с оптимални температури: 21°-26°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала с наклонност на увеличаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР