Лятното издание на Webit в София на 28 юни в

...
Лятното издание на Webit в София на 28 юни в
Коментари Харесай

Webit Impact Forum Споделеното бъдеще - как да се адаптираме

Лятното издание на Webit в София на 28 юни в НДК е с фокус върху измененията, които настъпват в света към нас.

Изкуственият разсъдък (AI) е към този момент действителност и стартира да трансформира доста промишлености и специалности. Докато някои хора се тормозят, че AI ще размени работните места, по-вероятно е AI да промени естеството на работата, създавайки нови благоприятни условия, само че какви ще са последствията за обществото ни? На Webit ще се обсъдят опциите, които AI предлага и по какъв начин можем да използваме тези технологии за решение на някои от най-належащите провокации в света.

На сцената на Webit ще бъдат споделени най-новите трендове и разработки в области като бъдещето на работата, финтех, цифровите медии, метавселената, електронна търговия, опазване на здравето и дългоденствие, енергетика, блокчейн, защита и киберсигурност. Ще имате опцията да чуете някои от най-ярките мозъци в промишлеността, които ще показват нови хрумвания и благоприятни условия, като в същото време ще дадат препоръки за адаптиране към бързо изменящия се свят към нас.

Webit Impact Forum е за всички, които желаят да се приспособяват към новия свят на взаимно битие на хора и машини. Събитието е отворено за всички, които желаят да бъдат на челната линия на нововъведенията и да научат по какъв начин да употребяват технологиите за по-добър свят.

Успоредно с конференцията на главната сцена, Webit е хазаин на особено събитие единствено за вложители - InvestX, което през 2023 година ще бъде фокусирано върху района на Централна и Източна Европа.

Не пропускайте опцията да бъдете част от Webit Impact Forum на 28 юни в НДК в София. Регистрацията за закупуване на билети е отворена на уеб страницата на.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР