Лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy продължава и през

...
Лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy продължава и през
Коментари Харесай

Летни занимания за деца 1-12 клас: НОВИ групи през Август в ИТ академията на Advance Academy

Лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy продължава и през месец Август!

Тя дава една неповторима опция за всяко дете да учи, до момента в който се забавлява в летните месеци и да опознае света на програмирането. В лятната академия по програмиране, децата ще се потопят в една динамична, изобретателна и занимателна среда, до момента в който получават нови познания и основават нови другари.

Курсовете, които ще започват при започване на Август са:
• ;

• ;

• с.

•.

Летни курсове по програмиране в Advance Academy

Програмиране на Scratch
По време на летния курс децата ще се срещнат с платформата Скрач и какво може да се прави с нея. Ще научат съществени концепции в програмирането на наличен език и ще основат своята първа игра.

Програмиране на Minecraft
Летният курс по програмиране на Minecraft ще запознае децата с платформата за програмиране Minecraft Education, както и със средата за разработка MakeCode. Децата ще се научат да ръководят персонажа Agent, като употребяват блоковете код. Ще научат какво са променливите, по какъв начин се основават и какво е тяхното приложение.

Програмиране на Roblox
В курса по програмиране на Roblox, децата ще се срещнат с платформата Roblox Studio, с чиято помощ ще основават дизайни на игрално поле, ще прибавят и употребяват обекти и ще трансформират техния размер, цвят и други варианти. Ще се срещнат с програмния език Lua, с който се основават игрите в Roblox.

Уеб програмиране
По време на курса по уеб програмиране децата ще научат всичко належащо за работата на един уеб страница. Ще научат градивните детайли в уеб програмирането и ще основат структурата на своя първи уеб страница благодарение на HTML. Освен това и ще прибавят естетическа прелест, като приложат стилове, трансформират цветовете, шрифтовете и оформлението на своя уебсайт.

Инженерни лаборатории
Това лято децата ще могат да усетят и част от забавата от целогодишните ни стратегии, а точно инженерните лаборатории на Advance Academy. По време на летните курсове децата ще карат дронове, ще рисуват с 3D химикалки, ще схванат какво е разширена действителност, както и какво е Advance Academy Meta World.

В Advance Academy вашето дете може да се забавлява и основава нови другарства, до момента в който придобива доста нови познания и умения. Целта на лятната академия е да даде едно неповторимо прекарване с подложен фокус върху децата.

Програмирането е новият Английски език, то става все по-търсено, а преимуществата от ИТ курсове за децата са големи. Целта на Advance Academy е да запознае децата с главните концепции в програмирането, както и да развие тяхната креативност, логическо мислене и решение на проблеми. Академията слага фокус върху практическите задания, като по този начин след завършването на курс, децата ще могат да споделят с изключение на „ Аз знам “, само че и „ Аз мога “.

За повече информация: ;

email: [email protected]

или на телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР