Лувърът в Париж беше затворен от съображения за сигурност в

...
Лувърът в Париж беше затворен от съображения за сигурност в
Коментари Харесай

Затвориха Лувъра от съображения за сигурност

Лувърът в Париж беше затворен " от съображения за сигурност " в събота, откакто Франция е в нараснала подготвеност поради нападението в североизточния град Арас.

„ Лувърът получи документално известие, в което се показва, че има риск за музея и неговите гости “, сподели представителят на музея пред Агенция Франс Прес, откакто разгласи затварянето в обществените медии. „ Решихме... да го евакуираме и затворим за деня, до момента в който правим нужните инспекции “, добави той.

Франция активизира 7000 военни в поддръжка на патрулите за сигурност откакто преподавател беше погубен от ислямски екстремист в Северна Франция. Заплаха за сигурността през днешния ден докара до затвяне на парижкия музей Лувър.

15 000 души са били евакуирани от Лувъра по средата на деня, както оповестява парижката полиция. Мярката е наложена след сигнал за заплаха. Прочутият парижки музей сега е главно претърсван и ще остане затворен през целия ден от основание за сигурност, а посетителите му ще бъдат обезщетени.

Франция е нащрек при всеки обезпокоителен сигнал след вчерашното нахлуване в учебно заведение в Северна Франция, при което преподавател беше брутално погубен от прочут на разузнаването ислямски екстремист. Нападателят е задържан дружно с още девет души и към този момент мълчи при разпитите.

Франция разгласи най-високата степен на терористична заплаха, от понеделник 7000 военни ще бъдат изпратени в помощ на постоянните патрули против тероризма. Вчера президентът Макрон заяви, че е бил предотвратен и различен опит за нахлуване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР