Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки

...
Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки
Коментари Харесай

Любовта в „Бохемска рапсодия“ стана реалност: Рами Малек и Луси Бойнтън

Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки на тазгодишните Оскари. На тази тържествена вечер стана ясно, че двамата артисти са дружно.

Досега те бяха засичани дружно от началото на предходната година, само че нямаше ясни доказателства, че са двойка.

Те се срещат на снимачната площадка на „ Бохемската рапсодия “, където Бойнтън влиза в облика на Мери Остин, муза и обичана на Фреди Меркюри.

За първи път са видяни дружно през януари 2018 година. Това е първата им обществена поява на празненство, отдадено на представянето на новата сбирка на Алекса Чунг.

Месец по-късно Рами и Луси са на празненството на Супер Боул в Минеаполис. Отново са видяни дружно през март на представянето на сбирката на Миу Миу на Парижката седмица на модата. Нито Рами, нито Луси обаче демонстрираха възприятията си тогава.

Едва през април Ю Ес Уикли, базирайки се на източник, непосредствен на актьорите, изрази съмнение, че Рами Малек и Луси Бойнтън са дружно. Тогава в публикацията се отбелязва, че Рами толкоз се е влюбил, че я е посетил в Лондон.

През ноември 2018 година Малек и Бойнтън се появяват още веднъж на Губернаторските награди, само че не демонстрират признаци на сантиментални искри сред тях.

До моментът на Оскарите, когато преди да излезе на сцената, с цел да вдигне златната статуетка, Рами целуна горещо своята партньорка.. На сцената той й благодари и я назова собствен съдружник и своя обич. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР