Лунните фази са едно от най-магичните астрологични явления. Те привличат

...
Лунните фази са едно от най-магичните астрологични явления. Те привличат
Коментари Харесай

Новолуние в Риби - какво да очакваме?

Лунните етапи са едно от най-магичните астрологични феномени. Те притеглят хиляди науки, свързват се с хиляди събития и естествени феномени. Освен с физическия свят обаче Луната е обвързвана и с душите ни. Новолунието е началото на един лунен цикъл, по тази причина то символизира новото начало.

На 6 март Луната навлиза в зодиакалния знак Риби. Това значи, че следва доста сензитивен и осезателен интервал. През него може да ви завладеят усеща на неустановеност, предпочитание за бездейност. Това е моментът да започнете нещо изобретателно, подобаващ миг е и да потърсите сами себе си, тъй като този интервал подсигурява триумф в тези дейности.

Смята се, че Новолунието има силата да сбъдва стремежи. Затова съветът на астролозите е да помечтаем. Да се опитаме да се оправим със личните си проблеми, да излезем от тях, да оставим на назад във времето всички съмнения, всички подозрения, които ни слагат спирачки. Това е моментът, в който хармонията трайно ще се настани във вас.

 Новолуние в зодия Риби

Това е и интервал, в който всичко, за което мечтаем, и всичко, за което поставяме малко старания, ще се случи с огромна лекост. Новолунието е опция да се изчистите от всичко, което ви попречва да постигнете това, което желаете. Времето е съвършено да постигнете прочувствена и психическа изясненост, да извисите себе си.

Причината е, че през този интервал Луната въздейства на страстите ни и на вътрешния ни свят, който нормално остава прикрит. През този интервал може да се отдадете и на хубостта. Тъй като по природа Риби е осезателен знак, точно през Новолунието повече от всеки път ще можете да се насладите на хубостта на всичко. Трябва да се оставите и да ѝ се отдадете, с цел да постигнете точно този мир, който е необходим и мечтан през цялата година.

 Новолуние в Риби - какво да чакаме?

Както казахме, тази лунна фаза е знак на новото начало. Затова точно Новолунието е моментът да се отърсите от всички отрицателни събития, които са ви се случили през изминавалата астрологическа година.

Периодът символизира освен началото, а и равносметката. Сега е моментът да се огледате и да помислите къде сте, това ли е мястото, на което желаете да бъдете, по какъв начин да продължите напред и по какъв начин да изберете верния път, по който да го извършите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР