Луната в знак Скорпион до 22:38ч на 17 октомври Постепенно започва

...
Луната в знак Скорпион до 22:38ч на 17 октомври
Постепенно започва
Коментари Харесай

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора

Луната в символ Скорпион до 22:38ч на 17 октомври

Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. Бременните да заобикалят и най- дребните натоварвания.

Лунен календар: 3 лунен ден от 09:20ч на 16 октомври до 10:30ч на 17 октомври

Лунния сърп към този момент стартира да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок.

Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия. Дойде време за деяние.

Пасивността в този ден е рискова. Денят се смята неприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими.

Вътрешната сила на тялото в трети лунен ден е изключително мощна, имате задоволително сили за самоотбрана и за всички каузи. Неизползваната сила може да подрине здравето. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща. Не хабете силата си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Така денят ще пропадне на вятъра в директен и метафоричен смисъл.

На този ден експанзията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална офанзива.

Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Настройте се на самоотбрана, в случай че не желаете да сте измежду жертвите.

Всяка работа, която е за богатството на фамилията е добра. Днес не е уместно за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите действия, не бързайте да давате обещания и не вземайте значими решения.

Това е денят на астралната битка, когато е време да почистите астрала си, с цел да се освободите от отрицателните страсти. Благоприятно е да се работи с енергийното поле.

Добре е да се вършат интензивни физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения.

Време за интензивност в секса. Правете обич на необикновени места, изпробвайте нещо ново.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет.

Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР