Луната в знак Лъв от 07:01ч на 10 април до

...
Луната в знак Лъв от 07:01ч на 10 април до
Коментари Харесай

Хубав и хармоничен ден

Луната в символ Лъв от 07:01ч на 10 април до 17:09ч на 12 април.

Луната се намира в дома на Слънцето - богът на любовта, насладата, творчеството, съзиданието. Емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Хората демонстрират достойнство, благотворителност, обичат да се хвалят, дават се доста обещания. Мъжете са склонни да се държат по джентълменски, доминира огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет е висок. Това е най-благоприятното време за хора, които не се опасяват от аудитория и обичат да се изявяват. Любовните връзки стават по-страстни и сантиментални. Подходящо за радостни компании, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега хората са по-склонни да харчат пари, в сравнение с да икономисват. Децата стават по-весели, дейни и инициативни.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

Лунен календар: 10 лунен ден от 13:00ч на 10 април до 14:05ч на 11 април

Хубав и благополучен лунен ден. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Този ден има мощна сила, по тази причина негов знак е фонтанът, олицетворяващ източника на живот.

След предходния сложен лунен ден, последователно ще стартира да ви обзема възприятие на възторг, оптимизъм, чувство за жизненост. Може да почувствате, че сте подготвени да „ премествате планини “. Всички каузи в този момент вървят добре. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Не се предлага усамотение. По-малко страсти! Опасни са всевъзможни фамилни разногласия и спорове, в случай че зародят в този момент, ще останат в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пуснат корени ”.

Хората, родени в десетия ден от лунния календар, подхождат на неговия дух: те постоянно имат тясна връзка с предците. От една страна, те могат да се възползват от това, от което получават мощ.

Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се отстраняват брадавици. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.

Покупки – Благоприятно за фамилни покупки, такива, които са за всички членове на фамилията като битова техника, пералня, тв приемник и други, както и за детски играчки, облекла, книги, съдове за хранене.

Слънчев календар – 21 безоблачен ден – Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР