Луната ще се движи на празен ход твърде дълго -

...
Луната ще се движи на празен ход твърде дълго -
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

Луната ще се движи на луфт прекомерно дълго - от 11:29ч през днешния ден до 00:18ч на 16 януари.

Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. Това време не е положително за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Не вземайте заеми, не давайте заеми на другари. После този човек може да ви стане зложелател. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките.

Луната е в символ Водолей до 00:18ч на 16 януари

Луната във Водолей може да ни донесе разнообразни изненади. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Не се предлага никого да допускате вътре в душата си. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

2 лунен ден продължава до 09:05ч

3 лунен ден стартира от 09:05ч на 14 януари до 09:43ч на 15 януари

Лунния сърп към този момент стартира да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Пасивността в този ден е рискова. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими и могат да претърпят проваляне или да бъдат засегнати - както физически, по този начин и душевен. На този ден експанзията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална офанзива. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Настройте се на самоотбрана, в случай че не желаете да сте измежду жертвите.

Вътрешната сила на тялото в този момент е изключително мощна, имате задоволително сили за самоотбрана и за всички каузи. Неизползваната сила може да подрине здравето. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща. Не хабете силата си за безкрайни и безполезни разсъждения. Така денят ще пропадне на вятъра в директен и метафоричен смисъл.

Добра е всяка работа, която е за богатството на фамилията. Не е уместно за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите действия, не бързайте да давате обещания и не вземайте значими решения. Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия.

Това е денят на астралната битка, когато е време да почистите астрала си, с цел да се освободите от отрицателните страсти. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се вършат интензивни физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната празнина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на енергийният капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

30 безоблачен ден – Ден на Божията берекет. Време за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР