Луната ще е в знак Скорпион и в същото време

...
Луната ще е в знак Скорпион и в същото време
Коментари Харесай

Астро съвет: Прочетете тази информация, ако искате да имате дете

Луната ще е в символ Скорпион и в това време ще се движи на луфт до 15:02ч. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат повече от депресивни претекстове и печални мисли.

Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести. Нищо ново и значимо не би трябвало да се подхваща. Довършвайте започнатото.

В 15:02 ч луната се реалокира в символ Стрелец и всичко стартира да си отива по местата. Забраните към този момент отпадат.

9 лунен ден продължава до 15:41ч – Добре е да се занимавате с очистителни процедури. Очистване на пространствата физически и ментално. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

10 лунен ден стартира след 15:41ч и продължава до 16:36 ч на идващия ден. “Натрупване.” Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия. Не допускайте да има кавги. По-малко страсти! Плановете приведете в сходство с действителността. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията. Договорите биха имали добра вероятност. Добър ден за полагане на ново начало. Десети лунен ден е ден на мъжката мощ, отправена към основаване на семейство, дом. Много положително време за подписване на брак, защото този ден е обвързван със фамилията и рода. Семейство, основано в същото време има всички шансове да се трансформира в всесилен жанр с предаване от потомство в потомство на обичаи и реликви. Също по този начин е доста подобаващ ден за подписване на брак на двойка, която желае доста деца. Полезни и ефикасни са изключително в този момент водните процедури, къпането. Пийте в огромно количество билкови чайове и натурални сокове. Създайте за себе си комфорт, въведете ред в дома си. Не се преуморявайте. Бъдете деликатни към себе си и другите хора. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Всички каузи вървят добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета.

Секс - Това е най-подходящото време за забременяване на дете. Поради тази причина, сексът би трябвало да бъде празничен и в случай че е допустимо - богат на оргазми.

Подстрижка в този ден усилва шанса и силата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР