Луната е знак Стрелец до 18:29ч на 25 февруари Тук Луната

...
Луната е знак Стрелец до 18:29ч на 25 февруари
Тук Луната
Коментари Харесай

Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата

Луната е знак Стрелец до 18:29ч на 25 февруари

Тук Луната основава прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Период на висока прочувствена интензивност. В хората се демонстрира нужда да поучават другите, по тази причина управлявайки своите страсти, може обективно да направляваме мисленето на близките в нужното русло. Удачен миг за тези, които желаят да разпространят своите хрумвания измежду масите. Благоприятно време за настоятелен мероприятия, за обществени изяви.

В такива дни особена сила имат настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, култивиран чай (салвия) и бял равнец. Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:56ч на 24 февруари до 03:11ч на 25 февруари

Енергийно мощен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Ден за съзидание и дейни дейности. Планове по-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива в този лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище.

Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки. Ден, в който в основата на всички дейности би трябвало да стои любовта.

24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се заемете с физически извършения, фитнес, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да навреди на здравето.

Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Слънчев календар – 11 безоблачен ден - В този ден се предлага всичко да се прави с лекост, бързо, да се приведе дома в ред. Занимавайте се с доста каузи, само че не зацикляйте единствено върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и самоуверено ги решавайте. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Добър ден за художниците и създателите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР