Луната е във въздушния знак Близнаци до 16:16ч на 5

...
Луната е във въздушния знак Близнаци до 16:16ч на 5
Коментари Харесай

Който не е милостив днес, може сам да се лиши от милостта на небесата


Луната е във въздушния знак Близнаци до 16:16ч на 5 януари 

Добро време за отзивчивите и мобилни хора. Периодът ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Лесно се хваща настинка в белите дробове. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се чувствате добре по-късно. Да не се претрупва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви - невен, дилянка.

Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Дробовете се нуждаят от  доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Лунен календар:  12 лунен ден продължава до 14:49ч

Символът на този лунен ден е сърце. Енергията му е подобаваща да се прави положително за другите. Днес повече от всеки път е належащо да се демонстрира съчувствие и състрадание, да се вършат дарения, да се прави щедрост, да се вършат дарове. Дайте наслада, вдъхнете вяра и религия в сърцата на хората. Полезно е да се дава лепта, изключително в случай че ви помолят за това. Помнете, че който не е милосърден, може самичък да загуби милостта на небесата. В този ден не би трябвало да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. 

Молитвите, произнесени в 12 лунен ден биват чути свише, само че всеки ще бъде заплатен съгласно вярата си. Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. 

Следва 13 лунен ден от 14:49ч на 4 януари до 15:32ч на 5 януари

Денят носи нови сили. Акаша предава информация на нови талази. Добре е да се употребява необикновеният енергиен капацитет на този ден. Ако вършиме всичко грамотно, можете да постигнете доста положителни резултати. Особено благополучен ден за изобретателните хора. Вселената може да повдигне тайнствен воал и да освети пътя към незнайното бъдеще.

Изостря се възприятието за правдивост и към всичко прелестно. Може да изпаднете даже в прочувственост. Следвайте своите стремежи. Вашата вътрешен глас ще се оправи с ролята на прелестен консултант.

Всичко, което ви заобикаля дава значима информация, която би трябвало да запомните. Възможно е да се върнат още веднъж остарели проблеми. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Помнете, че дружно с проблемите ни се изпращат познания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на събитията. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод. Този ден се смята за неподходящ за реализация на нови планове, само че всички придобивки ще бъдат сполучливи и ще донесат изгода. 

На този ден е добре да получите нова информация – предлага се доста да четете книги, което ще ви разреши да разбирате по-добре себе си и света. 

Денят е удобен за нормализиране на връзките с околните. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР