Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април.

...
Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април.
Коментари Харесай

Астросъвет: Сексът днес има лечебна сила!


Луната е в символ Водолей до 21:41ч на 11 април. Хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се стремят към независимост, смяна, тъй че може да има предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа в този момент е дразнеща и скучна. Добро време за научна работа, изобретения, новите хрумвания дават резултати. Полезно е да се ориентирате към бъдещето, само че е належащо действително да прецените всички шансове и благоприятни условия, а не да позволите въображението да вземе връх. Трябва деликатно да помислите преди да говорите нещо. В тези дни на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, тъй че е по-лесно да се има вяра в приказки и чудеса. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Неподходящо време за смяна на местоработата.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

24 лунен ден стартира от 04:0 8 ч и продължава до 0 4 :44ч на идващия ден.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно вашите каузи. Може да се заложи фундамента за нови огромни каузи или да се даде второ дихание за продължение на започнатите към този момент.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Грешките са също част от нашия труд и не би трябвало да се отхвърляме от тях. Да оставим грешката настрани, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие значим урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие триумф.

Здраве - Болести почнали в този ден не са рискови и не оставят последствия. Полезни са занимания с аеробика, йога, медитация. Да се пият по-малко течности. Може да ястие толкоз, колкото ви се желае. Алкохола и цигарите са противопоказни.

Отношения - 24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Необходимо е да се употребява даденото време, с цел да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и всички искрено да си поговорят, да не се насочат искания един към различен, а да се изслушват взаимно – единият да изясни линията на своето държание, а другият да се постарае да го разбере.

Секс - Ден за усамотение на влюбени сърца, за забременяване на деца. Сексът се приветства освен това без ограничаване на количеството. Днес той има лечебна мощ. Активира се мъжката полова сила и би трябвало да се изразходва, в случай че не по предопределение, то посредством физическо натоварване.

Бизнес – Добър ден за дейните и стимулирани хора: през днешния ден елементарно можете да свършите доста работа. Можете да започнете нови каузи и да работите по настоящите.

По отношение на бизнеса е добре да се даде опция да се приключи стартират план. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване. По отношение с сътрудниците си се проявете като признателен човек, за това кой ви е оказал помощ, кой ви е подкрепил и така нататък Началниците е добре да проведат заседание и деликатно да обсъдят актуалните въпроси, кои тактики са били печеливши и кои не. Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.

Сънищата през това денонощие демонстрират задоволително ли сме мощни и здрави, осъществяваме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно чувство, значи изпитвате незадоволеност и застой в креативната и половата сила.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР