Луната е в знак Водолей до 07:40ч на 13 май Луната

...
Луната е в знак Водолей до 07:40ч на 13 май
Луната
Коментари Харесай

Неочаквано могат да се появят нови възможности

Луната е в символ Водолей до 07:40ч на 13 май

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви дълготрайно, да не се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Лунен календар: 22 лунен ден от 02:44ч на 12 май до 03:16ч на 13 май

Ден за приемане на мъдрост и нови познания. Увеличават се качествата на човек за креативно и духовно обновяване, ускорява се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови благоприятни условия. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови истински решения и нови хрумвания. Пред всеки могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са огромни проблеми, а служат единствено като тренажор. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не бива да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове.

Днес не вземайте съществени решения, концентрирайте се върху по-обикновените въпроси. Сложните неща отложете за друго време. Този ден е доста подобаващ другарство, тъй като хората в този момент не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са подготвени да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, въпреки и нещо дребно.

Бъдете великодушни във връзка с децата. Милостта и щедростта проявени през 22 лунен ден ще ви донесат доста повече, в сравнение с сте дали. Затова не бъдете скъперници - направете благородно дело. Бъдете сигурни, че Вселената вижда всичко и взема всичко поради. Но има едно значимо изискване - всяко положително дело би трябвало да идва непосредствено от сърцето. Ако желанието за помощ е неискрено, в случай че очаквате полза, не разчитайте на поддръжката на Висшите сили.

Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Сега използването на сладко е желателна и се приветства.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятен ден за всевъзможни покупки.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг. В този ден може единствено подравняването на косата или да оправите линията на бретона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР