Луната е в знак Водолей до 06:57ч на 20 февруари Подходящо

...
Луната е в знак Водолей до 06:57ч на 20 февруари
Подходящо
Коментари Харесай

Ден, в който се активират злите сили на астрално ниво

Луната е в символ Водолей до 06:57ч на 20 февруари

Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и да стачкуват против това, което им е обратно. Не се предлага в този момент да се товарите с доста отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят вашите ползи. Има възможност от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система. Избягвайте да вървите на дълги дистанции, не стойте дълго време прави.

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:11ч на 19 февруари до 07:44ч на 20 февруари

Един от най-тежкитe и рискови дни на лунния месец. Смята се, че в този ден се задействат тъмните сили на астрално ниво. Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Занимавайте се единствено с нормалните и нужни битови и житейски цели.

Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и на страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти. Старайте се да не приемате доста персонално нещата. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти.

Не е уместно за огромни покупки. Ако влагате  в нещо пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости могат да се окажат безполезни и ненужни. Избягвайте да посещавате всеобщи мероприятия, както и пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на физическото тяло и дома. Правете си всевъзможни отбрани. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не стигат до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път. Вместо да получите наслаждение и приятност, може да останете мощно разочаровани.

Подстригване не се предлага.

Добре е на всички места към вас да има доста светлина. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко мрачно ъгълче.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР