Луната е в знак Водолей до 04:43ч на 16 февруари.

...
Луната е в знак Водолей до 04:43ч на 16 февруари.
Коментари Харесай

Прекрасен ден, изпълнен с любов, красота, спокойствие и щастие


Луната е в символ Водолей до 04:43ч на 16 февруари. В това време на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, тъй че е по-лесно да се има вяра в приказки и чудеса. Интересите са ориентирани към новото, забавното, необикновеното. Луната във Водолей носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Подсъзнателно хората се стремят към независимост, смяна, тъй че участва предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа не се развива добре, мъчно се вземат решения за ежедневните проблеми. Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни, само че и подготвя човек към благожелателно отношение. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

30 лунен ден стартира от 07:12 и продължава до 23:06ч. Не всеки лунен месец има 30 лунен ден, а когато го има, то той е къс, продължава единствено часове, само че се смята за пълностоен. Това е прелестен ден, изпълнен с обич и хубост. Един от най-спокойните и щастливи дни. Добре е да се проучват грешките, да извиним и да желаяме амнистия, да се очистим от задълженията и освен материалните. Това е доста належащо, с цел да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. В този ден постоянно положителното и злото, които получаваме са в равни количества. Колкото по-малко страсти има, толкоз по-добре. Емоциите пречат на вярното мислене и затъмняват разсъдъка. Ако сте преизпълнени с страсти, тогава няма да виждате обективно нещата.

Както предния лунен ден, в този момент също е уместно време да се отървем от всичко неприятно, само че главната задача на този ден е да се даде на другите хора наслада и обич и никога не би трябвало да се поддаваме на експанзия, неприемливи са даже нападателни мисли, думи или каузи.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея. Използвайте всеки способ, който ви харесва. Това може да стане посредством взимане на душ, вана, или въображаемо отработване на обстановката, четене на мантри, молебствия, Рейки и други. Ако имате в 30 лунен ден положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се приключи всичко, което е стартирано по-рано, само че е прекомерно рано да се вършат нови проекти. Не подхожда за започване на нови каузи. Прекрасен интервал за творчество. Добър ден за благотворителни каузи.

Силно се изостря интуицията, пораждат правилни интуиции. Затова обърнете внимание на мислите, които идват при вас през днешния ден: те могат да трансформират живота ви.

Лош знак на този ден е, в случай че ви лае куче. Това значи, че сте създали сериозна неточност в отминаващия лунен месец. Още един път си припомнете какво се е случило през последния месец, какви неточности сте позволили и коригирайте обстановката.

Отношения – Много уместно време за другарство с близки хора. Благоприятно време за срещи. Не изпускайте своя късмет и прекарайте времето с обичания човек, само че в случай че ви е първа среща, по-добре я отложете. Също по този начин този ден е подобаващ за анулиране на тези връзки, които към този момент са отживялост и ви угнетяват. Добре е да се заобикалят половите връзки.

Здраве - Ако заболеете в този ден, ви е нужна незабавна здравна помощ, тогава заболяването няма да е продължителна и рискова. Уязвими са долните елементи на краката. Не би трябвало да се лекуват или оперират. Противопоказна е също интервенция на сърцето. Ако отдавна се каните да се откажете от неприятни и нездравословни привички, в този момент е идеалното време да го извършите. Яжте в по-малки количества храна, ограничете месото и острите подправки. Отдайте желание на супи, каши и сокове.

Подстрижка - Хубаво е да подстрижете краищата на косите си. С това вие слагате чертата под всички събития от отминалия лунен месец и давате подтик на косите си да се настроят към силата на новия интервал, да се подготвите за комплицирания ден на новолунието.

Усмихвайте се на света даже да е заоблачен деня и светът ще се усмихне на вас, изпращайки златист безоблачен лъч през облаците. Това е най-висшата мъдрост на 30-ия лунен ден.

Новолунието и 1-ят лунен ден стартират в 23:06ч. Едновременно с това има отчасти слънчево затъмнение. Повече за тях може да прочетете ТУК:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР