Луната е в знак Везни от 07:02ч. Хората стават по-деликатни

...
Луната е в знак Везни от 07:02ч. Хората стават по-деликатни
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: В този лунен ден сексуалните занимания водят често до развод

Луната е в символ Везни от 07:02ч. Хората стават по-деликатни и приятни в общуването. Силно нараства интереса към противоположния пол. В същото това време изникват повече съмнения и колебливост. Дългото разискване на разнообразни разновидности прави мъчно вземането на дефинитивно решение. Благоприятно време за обновяване на дрешника, за покупка на декорации и бижута, творби на изкуството.

Стават изключително уязвими бъбреците, пикочния мехур, кръста, региона на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас би трябвало да съблюдават диета, защото може да се получи обостряне. Да се понижи използването на течности, а алкохола е неприемлив. Уязвимите органи не трябва да се оперират. Благоприятно време за вадене на зъби, за лекуване на уши, очи и пластични интервенции. В храната да доминират повече плодове и зеленчуци.

23 лунен ден стартира в 00:45 и продължава целия ден Този лунен ден се смята за време на разгула на вампирите. Човек или демонстрира енергиен вампиризъм, или става жертва на подобен. Понякога е именуван ден на квадрата или кръста. Ознаменуван е още с другите настройки във физическия свят, които стават по инерция, защото са набрали забележителна скорост от по-рано. Човек има чувството за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи изгода в този момент. В 23- я лунен ден е било Рождество Христово. Този ден е знак на самопожертвованието, жертвата, прегрешението - смирение, разбирането и прошката на другите. Постарайте се колкото може по- малко да поддържате връзка и се въздържайте от бизнес каузи.
Ден, в който вместо да осъждате другите, е по-добре да се постараете да разберете претекстовете за непознатите действия, както се споделя да влезете в „ непознатата кожа”. Не е уместно за никакви инициативи. Също по този начин не рискувайте. Ако в някаква обстановка сте стигнали до лимита, то в този момент внезапно може да се промени вашия живот и да започнете на чисто в тази сфера, в която чашата на търпението ви е преляла.

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността. И най-малката доза може да докара до пакости. Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Това може да бъде ликвидиране на организма, а може да е генерално разчистване на дома. Сънищата са лъжовни.

Секс - Противопоказен е секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие. Хубаво е да се въздържате от полови контакти, още повече че половите органи и при мъжете и дамите са уязвими в този момент. В този лунен ден половите занимания водят постоянно до бракоразвод. Ако обаче се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно още веднъж да се съберете със съпруга/та си.

Това са единствено предизвестия. Няма нищо ужасно, просто е належащо да спазвате инструкциите за приложимост на деня.

23-и лунен ден – знак: Полукрокодил, полуриба - Родените в 23-ти лунен ден имат едни от най-трудните характери и имат необикновена орис, все пак са отзивчиви и с добър манталитет. Много неща в живота им ще зависят от тяхната среда, обучение и образование. Те могат да бъдат както негодяи, по този начин и рицари. Каквото стартират, обичат да го доведат до логически край. Стремейки се към задачите си и виждайки изгодата, те не изпускат своето. Отличават се с абсолютизъм.

Притежават желязна битка. Ако нещо получат, те не се отхвърлят от него, вместо това ще отстояват до край своето владеене. Много са дейни. Във всяка стъпка търсят смисъл и не могат да търпят неоправдани дейности. Лесно могат да намерят метод към хората, както и да заблудят или хвърлят прахуляк в очите на другите. Сред тези хора може да срещнете авантюристи. Ако се развиват духовно, могат да станат положителни проповедници, учители или монаси. Наред с всичко, имат доста отрицателни страсти. Не бива да им се поддават, необходим е самоконтрол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР