Луната е в знак Везни до 20:12ч на 31 август В

...
Луната е в знак Везни до 20:12ч на 31 август
В
Коментари Харесай

В този ден тайните лесно стават явни


Луната е в символ Везни до 20:12ч на 31 август

В дните на Везните се обръща повече внимание на външните правила за възпитание, етикета. Има обаче известна колебливост и наклонност към съмнения. Трудно е да се вземе значимо решение, да се направи избор. Затова отлагайте значими решения за друго време. Хората в този момент са по-дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете почитание към всеки човек. Лесно се реализират взаимни отстъпки. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар:  4 лунен ден от 09:46ч на 30 август до 10:54ч на 31 август

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая. 

Обикновено денят минава безшумно и умерено. Не е уместно време за групова работа. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на обичаното занимание. Отделете време за себе си и за околните си. 

Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи ”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Бъдете деликатни и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас.

Днес светът отразява вашите мисли, усеща, проблеми и дефекти като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми. 

Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък ден за организма. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник.

Слънчев календар – 13 безоблачен ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъкът. Благоприятно е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да изучавате духовни науки, езотерика, астрология. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР