Луната e в знак Везни до 18:20ч на 13 ноември

...
Луната e в знак Везни до 18:20ч на 13 ноември
Коментари Харесай

Днес висшите сили говорят с нас чрез знаци

Луната e в символ Везни до 18:20ч на 13 ноември

Хората в този момент са миролюбиви, по-малко пораждат кавги и са изключително чувствителни към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Посредничеството на другари, родственици, а също и техните препоръки могат да бъдат прекомерно ефикасни. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Лесно се реализират взаимни отстъпки. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Продължава 27 лунен ден от 03:20ч на 12 ноември до 04:38ч на 13 ноември

Днес всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи.

В този лунен ден добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и опция да погледнем по нов метод на старите проблеми. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля напрежението и вълненията. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина ". Днес не се занимавайте с битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и изясняване на връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „ Аз”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната обстановка.

Болестите почнали в този момент не са рискови. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия в този момент е противопоказна. Излишното пиянство на медикаменти да се заобикаля. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледи на рентген.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

27 безоблачен ден – Днес се отваря небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас и нашите мисли, дейности. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР