Луната е в знак Везни до 10:20ч и на празен

...
Луната е в знак Везни до 10:20ч и на празен
Коментари Харесай

Денят е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели мечти и планове


Луната е в символ Везни до 10:20ч и на луфт.

Луната влиза в символ Скорпион в 10:20ч до 13:56ч на 27 октомври

Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Конфликтните обстановки се случват постоянно, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплаха от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Лунен календар: 30 лунен ден от 07:37ч на 25 октомври

Не всеки лунен месец има 30 лунен ден. Прекрасно време, изпълнено с позитивна сила, светлина, хубост и обич. Бъдете благи и другарски настроени, помагайте, прощавайте и забравете злото. Така ще бъдете в унисон с мелодията на Космоса. Живейте единствено тук и в този момент. Притесненията и грижите оставете за другите дни. В това време могат да се случат чудеса и
надеждите ви да се осъществен.

Не е уместно за дейни дейности. Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея.

Използвайте всеки способ, който ви харесва. Това може да стане посредством взимане на душ, вана, или въображаемо отработване на обстановката, четене на мантри, молебствия и други. Ако сте в положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично. Избягвайте да влизате в спорове и да поддържате връзка със зли хора.

Много е значимо да запазите вътрешен баланс.

Новолуние в 13:50ч (1 лунен ден) до 08:51ч на 26 октомври и отчасти слънчево затъмнение

Много специфичен и необикновен лунен ден. Негов знак е лампата, която значи облика на безконечната светлина, духовна връзка с Вселената. Следователно всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване ще бъдат от огромна изгода. Добре е да има запалена свещ с еднакъв и топъл пламък до вас, върху който да се концентрирайте и да се концентрирате единствено върху хубави мисли.

Това време е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели фантазии, проекти и упования. Сега поставяме основите за целия иден лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкоз по-успешно ще протече идващият интервал.

Всички мисли имат мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец.

Затова е доста значимо в този ден да се мисли единствено за хубави неща.

Слънчев календар – 9 безоблачен ден – Денят е отдаден на Божествената Светлина и Огъня.

Свързан със сиянието и откриване на креативният капацитет. Способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Добре е да имате напредък на
силите през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР