Луната е в знак Везни до 02:23ч на 22 август Луната

...
Луната е в знак Везни до 02:23ч на 22 август
Луната
Коментари Харесай

Хубаво е денят да се прекара в спокойна доброжелателна атмосфера

Луната е в символ Везни до 02:23ч на 22 август

Луната в символ Везни носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове. Лесно се реализират контактите, запознанствата и се стига до взаимни отстъпки в връзките. Хората са по-деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър миг. Настроението като цяло е устойчиво. 

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, пикочната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие. 

Лунен календар: 5-ти лунен ден от 10:20ч на 20 август до 11:24ч на 21 август

Символът е еднорогът. Камъни - тюркоаз, розов халцедон, мрамор.

Денят не е неприятен, само че доминира непотребна импулсивност. Творческата интензивност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, по тази причина не се учудвайте, в случай че ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е вярно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат промени в личната действителност. Възможно е в този ден да се срещне огромната обич. 

Бъдете чисти в своите намерения. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко през днешния ден, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете умерено всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за положително. Ако сте лекомислени, тогава денят ще ви бъде сложен. Прибързаните решения могат да се извърнат против вас. Ето за какво, не предприемайте никакви дейности, без да претегляте всички плюсове и минуси, без да мислите за по-нататъшни последствия. За рационалните хора денят ще донесе шанс.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Направените в този ден заключения са верни. Делата, стартирани с благи планове е належащо да се доведат до край или да не се стартират въобще. Добре е да се връщат старите задължения във всевъзможен аспект. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете в намерено пространство. Внимавайте и се пробвайте да не загубите нищо в този ден – това, което се губи през днешния ден, в никакъв случай няма да се върне.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите на организма. „ Под офанзива ” на пети лунен ден е хранопроводът. Ако имате киселини или повръщане, това значи, че някъде сте сбъркали и Луната през днешния ден не е благосклонна към вас.

Сексът в този лунен ден може да се счита за целителен. Препоръчително е да е сантиментален и гальовен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. 

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР