Луната е в знак Везни до 02:07ч на 11 март В

...
Луната е в знак Везни до 02:07ч на 11 март
В
Коментари Харесай

Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност

Луната е в символ Везни до 02:07ч на 11 март

В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за друго време. Човек може да се колебае дълго време сред всички плюсове и минуси, да търси както преимущества, по този начин и дефекти, да мисли, само че да не стига до еднопосочни заключения. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Времето на Везните е миротворческо и хармонично време. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:35ч на 10 март

Ден на „ мъртвата ” вода. Принципът на " мъртвата " вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към предишното, от следствията към аргументите.

Символ на деня е огледалото. Символичен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същина, демонстрират грешките, над които би трябвало да работим. Може да се появи незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Новите каузи са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отсрочи. Съдебните каузи могат да имат непредвиден излаз. Неблагоприятно за изпити. Активните каузи се позволяват, само че не са целесъобразни. Може да се занимавате с креативна работа.

Денят не подхожда за другарство. Изясняването на връзките още повече ще се заплетат. Подходящо е за малко пътешестване и промяна на ситуацията.

Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало да се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Не би трябвало да претоварвате бъбреците, би трябвало да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит.

Секс не се предлага. Да се заобикаля зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак.

Грижите за растенията по-добре да отложите.

Подстрижката засилва вашата сила. Оздравителният развой е ориентиран на първо време към отделителната система и носоглътката. Засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот.

Лунен обред на 18 лунен ден - Вечерта се предлага да запалите бяла свещ и да я поставите пред огледалото. Погледайте се в огледалото за към 15 минути, след което оставете свещта да изгори - тази процедура ще ви очисти, ще придаде прелест на външния ви тип и ще постави удобна основа за събитията на идващия ден.

Следва 19 лунен ден от 21:35ч на 10 март до 22:44ч на 11 март
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР