Луната е в знак в знак Близнаци от 02:09ч до

...
Луната е в знак в знак Близнаци от 02:09ч до
Коментари Харесай

Днес се изявява тъмната страна на човек и виждаме света като в криво огледало



Луната е в символ в знак Близнаци от 02:09ч до 05:07ч на 25 февруари. В този лунен интервал близките ще имат върху вас голямо влияние. Сега хората стават по-разговорливи, само че и по-склонни да изтърван това, което не е за казване. Засилват се екстравертните и отзивчиви качества, хората стават по-активни, имат увлечение към новото. Рутинната работа е противна. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

8 лунен ден продължава до 11:29ч.

9 лунен ден стартира от 11:29 и продължава до 12:15ч на идващия ден. Тежък ден. Обикновено съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Създава се нужда от енергийно позволение сред съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на силата на деня дефинира нивото на нашата осъзнатост. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойствие, имат главоболие, имат разнообразни неудачи. Не се предлага започването на нови каузи и да се вземат значими решения. Днес нищо не се случва инцидентно. Всичко, с което би трябвало да се справите през днешния ден, са вашите нерешени проблеми в предишното. Време е да ги решите. Всички наши мисли и стремежи не изчезват на никое място, а се "записват " в астралната низина и рано или късно излизат на открито.

Денят, в който получаваме единствено неприятни знаци и към които би трябвало да се отнасяме деликатно. На този ден се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало. Ние бъркаме, само че в това време се опитваме да настояваме непременно, макар здравия разсъдък, да потвърждаваме нашата истина. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и споровете. Никой не слуша никого с изключение на себе си, и в това време всички са уверени в своята справедливост. Трябва да направляваме мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме негативно на хората към нас. Негативните действия в този ден могат да имат продължителни последици. В този ден елементарно можете да бъдете привлечени към всяка случка. Знак, че сте натрупали доста проблеми и е време да се върнете към традициите, да потърсите духовна храна, е в случай че в гърдите си да усещате някакво прилепяне. Не се задържайте пред огледалото и в случай че има опция, не го поглеждайте въобще. Днес би трябвало да бъдете доста деликатни във всичко: от потреблението на принадлежности за хранене до секване на пътя, защото вероятността от пострадване е огромна.

Отношения – 9-я лунен ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Простете на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили, развържете кармичните си възли. Във всички връзки може да се основат спорове. Желателно е да ограничите контактите с хора, които не познавате задоволително. Могат да ви въвлекат в някаква неприятна случка. Ако отивате на първа среща, е по-добре да я отложите с още един ден, тъй като човек може да наподобява напълно друг от това, което в реалност е. На този ден има огромен късмет да срещнете любовта - заблуда, сексапил. Тази обич няма да донесе нищо друго с изключение на да сте като в мъгла, комплицирани и да си задавате непрекъснато въпроси като "ти сън ли си или те има? ". Добре е да се въздържате от полови връзки.

Подстрижка – въздържайте се от такава.

Въпреки че денят е тежък и рисков, не допускайте мрачни мисли в мозъка си и не очаквайте проблеми към всеки ъгъл. Не забравяйте, че всичко, което мислим, безусловно го влагаме в нашия живот. Настройте се към позитивното усещане на живота и извлечете оптималната изгода от този ден. Прилагането на защитни практики получават изключително значение.

За хармонизиране с лунните сили на 9- я лунен ден се предлага да се чете Псалм 91 :

Който живее под покрива на Всевишнаго, ще пребивае под сянката на Всемогущаго.
Ще споделям за Господа: Той е прикритие мое и цитадела моя. Бог мой, на Него ще се надея.
Защото Той ще те избавя от сетта на ловеца и от губителен мор.
С перата Си ще те покрива и под крилата Му ще имаш прикритие: Неговата Истина е щит и всеоръжие.
Няма да се боиш от нощен боязън, от стрелата, която лети дене,
от мор, който върви в мрачевина, от погибел, която запустява измежду пладнина.
Тисяща ще падат от страната ти и 10 тисящи отдясно ти; само че при тебе няма да се приближи.
Само с очите си ще гледаш и ще видиш въздаянието на нечестивите.
Понеже ти си направил Господа своего очакване, вишнаго свое прикритие,
няма да ти се случи никакво зло и язва няма да се приближи при жилището ти.
Защото ще заповяда на ангелите си за тебе да те пазят във всите твои пътища:
на ръце ще те подигат да не би да препънеш о камик ногата си.
Ще настъпиш лъв и аспид: ще стъпчеш млад лъв и ламя.
Понеже постави в Мене любовта си, за то ще го избавя: ще го туря в сигурност, тъй като позна Името Ми.
Ще ме призове, и ще го послушам: с него ще съм, когато е в скърб: ще го избавя и ще го популяризира.
Ще го наситя с дълголетие и ще му покажа спасението Си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР