Луната е в знак Телец – Хората се чувстват по-

...
Луната е в знак Телец – Хората се чувстват по-
Коментари Харесай

Днес не вземайте важни решения и не купувайте скъпи неща



Луната е в символ Телец – Хората се усещат по- умиротворени, спокойни и надеждни. Увеличава се силата на волята и търпението. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза, долната челюст. Избягвайте да викате и да пиете студени питиета.

От 03:54 до 23:22ч Луната се движи безрезултатен ход. Не се предлага да се вземат виновни решения. Взети при такава Луна, те в никакъв случай не се извършват в предстоящата посока, в случай че изобщо се осъществят. По-добре да се занимавате с рутинна работа, с добре познати неща, които могат да се извършват автоматизирано, без да се мисли за нищо. Не би трябвало да се купуват скъпи неща, изключително такива, които ще се използват дълго време. Може да не забележите някой прикрит недостатък. Да не се стартира нищо ново и значимо. Трябва деликатно да се съблюдават разпоредбите за техника на сигурност.

В 17:48ч. настава пълнолунието. По това време хората са във физически напредък, само че с прочувствена затормозеност. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие и дискомфорт. Действието на медикаментите се усилва, само че и страничното им деяние също се усилва, в случай че има такова. Психическата активност се изостря, по тази причина креативните хора (художници, поети) получават прилив на ентусиазъм, а престъпните натури - спомагателен тласък към незаконни замисли. В този интервал не вземайте съществени решения. Старайте се да не бъдете изложени на лунна светлина, до момента в който спите по време на пълнолуние.

До 16:25ч продължава 14 лунен ден . Крайно нежелателно е да се стои пасивно този ден и да се "проспи ". Запасът от сила даден през днешния ден безплатно пропада и няма да се запази до идващият месец. Всяка физическа работа е потребна. Възможно е да се изпита тъга, потиснатост. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Тъй като Луната целия ден се движи на луфт, не могат да се употребяват положителните опциите, които дава този лунен ден.

15 лунен ден стартира от 16:25ч и продължава до 17:11ч на идващия ден – Злото може да се яви под всякаква форма. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслади на практика няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е най-хубавото време за помиряване. Не са изключени разправии с родственици. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите. Денят се явява тежък в така наречените полови изкушения и отпущания. Задължително би трябвало да се победи плътта и желанията другояче се унищожава астралното тяло на човек. Днес се пазете от ловкост, машинация и лукавост от страна на другите. Лош знак за деня е поява на разногласия, добър знак е куче, даже да лае. Възникнали заболявания не са рискови. Ще зачестят главоболията. Не претоварвайте главата, очите с нищо. Добре е да се откажете от подстрижка. Няма да останете задоволени.

15-ти лунен ден – знак: Огнен дракон - Родените през 15-ти лунен ден са много комплицирани, капризни и конфликтни персони. Обикновено имат тежка карма, която би трябвало да изкупят в този си живот. Затова е належащо да се постараят да се трансформират. Лесно се поддават на разнообразни изкушения, самите те също обичат да съблазняват и да се хвалят. Те са раздразнителни и склонни към чести промени в настроението. Ако не се научат да ръководят страстите си, то страстите ще ръководят живота им. Имат свободна душа, не се поддават на въздействия и за тях не съществуват никакви престижи.

Тези хора постоянно страдат от панкреас и са склонни да развият диабет, също по този начин обичат сладки, само че за жалост следва да се лимитират в това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР