Луната е в знак Телец до 23:17ч на 15 септември Когато

...
Луната е в знак Телец до 23:17ч на 15 септември
Когато
Коментари Харесай

Ако някой ви каже нещо неприятно, Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри

Луната е в символ Телец до 23:17ч на 15 септември

Когато Луната е в символ Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Дните на Телец са положителни за любовни каузи. Жените са изключително чаровни. Добро време за екскурзии навън или за дребни празници. Благоприятен интервал за основаване на мощни връзки.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Луна в Телец - Земният детайл е деен. Телец внася вещественост в пространството и тези дни са положителни за извършване на всяка напрегната работа към къщата. Всяка тежка еднообразна физическа работа ще бъде приключена с триумф. Това е съвършен миг да започнете ремонт. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията. Обогатете почвата на растенията със слаба коренова система с тор.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:43ч на 14 септември

Днешният ден служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако чуете признателност през днешния ден, в случай че получите хвалба за нещо, това значи, че обичате света и хората към вас. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не се позволяват негативните. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Не е най-благоприятното време за групов труд, групови събирания.

Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са в този момент мощните аромати. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Добре е да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се заобикаля сладкото.

Може да е тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. 

Подстрижката засилва вашата сила, ускорява харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате желание да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, с цел да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 21:43ч на 14 септември до 22:11ч на 15 септември

Слънчев календар – 28 безоблачен ден - Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Усещането за тежест в тялото в този ден е обикновено, да не ви плаши. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, душата, да се борите с паразитите и други несгоди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР