Луната e в знак Телец до 17:49ч на 26 февруари Хората

...
Луната e в знак Телец до 17:49ч на 26 февруари
Хората
Коментари Харесай

Земята получава мощен енергиен поток

Луната e в символ Телец до 17:49ч на 26 февруари

Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието, в сравнение с от други въпроси. Това е отлично време за решение на на практика въпроси.

Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост.

Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

Лунен календар: продължава 5 лунен ден до 09:46ч на 25 февруари

Следва 6 лунен ден от 09:46ч на 25 февруари до 10:13ч на 26 февруари

Първият от “благословените дни ”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие.

Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти.

Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Денят е подобаващ за разнообразни покупко-продажби с недвижими парцели. Нивото на риск е ниско, само че не е най- положителният ден за импулсивни решения. Във всеки случай всичко това би трябвало да бъде добре премислено, оценено, претеглено и изчислено. 

Благоприятно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога.

Специално се предлага пранаяма.

Шестият лунен ден е подобаващ за дребни домашен отговорности. Можете да правите лека физическа и умствена работа, дребни поправки или пренареждане на мебели, занимания в градината – засаждане на цветя. Прекомерните старания могат да доведат до възприятие на неспокойствие, по тази причина не се натоварвайте. Благоприятно е да се завършат започнатите неща.

Секс - Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящ е типичен секс с обичайни пози. Въздържайте се от такива, които изискват по-активни позиции и дейности.

Бъдете благи нежни, ласкави, дано да има повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР