Луната е в знак Телец до 09:44ч на 23 януари

...
Луната е в знак Телец до 09:44ч на 23 януари
Коментари Харесай

Добро време за довършване на започнатото, но неблагоприятно за нови дела

Луната е в символ Телец до 09:44ч на 23 януари

Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Търпението доста нараства. Увеличава се силата на волята.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка. Не е добре да се вършат в този момент зъби, като изключим неотложните случаи.

10 лунен ден продължава до 12:32ч

В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ще бъде гарантиран. Делата, стартирани в този момент, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност.

Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти.

11 лунен ден стартира от 12:32ч на 22 януари до 13:00ч на 23 януари

Символите на този лунен ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина - знак на придвижване, път цялостен с тествания. Добро време за дотъкмяване на започнатото, само че неподходящо за нови каузи и инициативи. Бъдете внимателни и деликатни във всичко. Да не се подхващат рисковани действия.

Енергията на 11 лунен ден е доста мощна. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия. Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и в случай че не знаете по какъв начин да се справяте с тях, можете несъзнателно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, само че не би трябвало също по този начин да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Можете да се грижите за околните си, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем.

Заболявания, почнали през времето на 11 лунен ден, протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Препоръчват се очистителни процедури

8 безоблачен ден – В този ден може да се случи всичко. Денят е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Насърчават се всички нововъведения и инициативи, изключително с детайл на авантюризъм. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Денят благоприятства другарските връзки, предлага нови запознанства и точно в него може да срещнете любовта от пръв взор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР