Луната е в знак Телец до 04:39ч на 29 март

...
Луната е в знак Телец до 04:39ч на 29 март
Коментари Харесай

Денят е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще

Луната е в символ Телец до 04:39ч на 29 март

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се предлага хирургични намеси освен в тези органи, само че и всевъзможни други. Това не важи за незабавните случаи. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

4 лунен ден стартира до 08:22ч на 28 март (от 07:56ч на 27 март)

5 лунен ден стартира от 08:22ч на 28 март до 09:52ч на 29 март

Денят не е неприятен, само че доминира непотребна импулсивност. Творческата интензивност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, по тази причина не се учудвайте, в случай че ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е вярно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат промени в личната действителност.

Поговорката „ седем пъти премери, един път отрежи “ през днешния ден е изключително настояща

Бъдете чисти в своите намерения. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко през днешния ден, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете умерено всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за положително.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Не влизайте в разногласия с началниците си. Направените в този ден заключения са верни. Делата, стартирани с благи планове е належащо да се доведат до край или да не се стартират. Добре е да се връщат старите задължения във всевъзможен аспект.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни артикули и извара. Нежелателно е да се използват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен. Препоръчително е да има деликатност и романтика. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстригването дава подтик към креативна реализация. Подобрява душевното положение.Благодарение на нея може да се освободите от депресивното положение. Способства ускоряването на растежа, засилва гениите и качества, които преди този момент не са се проявявали.

8 безоблачен ден - Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Един от тези специфични дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР